גננת ממין זכר?

• פותח הנושא gupr
  • פורסם בתאריך

gupr

New member
גננת ממין זכר?

אני מעוניינת לרשום את ביתי בת השנתיים וחצי לגן בו הבעל והאשה עובדים יחד בגן, זה אומר שהוא מטפל בילדים בדיוק כמו האשה, מבקשת לקבל חוות דעת. רציתי להוסיף שבגן ישנם 9 ילדים ורק שניהם עובדים שם ( המלצות טובות כן קיבלתי ) תודה

התגשמות

New member
איזה כייף לכם

עדי במשפחתון של האשה אבל בגלל שהבעל היה מובטל הוא היה מעורב במאה אחוז עכשיו שהוא עובד הוא חסר מאוד לילדים וגם לנו כהורים

mam41

New member
ממולץ מאוד

אצלינו בגן בהתחלה בעלה של המטפלת היה העוזרת גננת שלה וזה היה מצויין, הוא היה עושה עם הילדים הרבה דברים שנשים לא עושות כמו- מרים אותם גבוה (הוא בחור גבוה מאוד) עושה להם מטוס, מסיע אותם על אופנוע צעצוע וכו'. כמו כן הוא היה מחליף חיתולים, מקריא סיפורים ועוד. לצערי הוא מצא עבודה טובה יותר ועזב ולי היה חבל מאוד. שורה תחתונה- מומלץ מאוד. בהצלחה

אם מישהו ירים את הילד שלי גבוה

ויעשה איתו מטוס שלא לידי ומול עיני, הוא חוטף מיד תלונה. המוני תאונות עם ילדים קרו ככה - נפילות שגרמו לפציעות אנושות, התקלויות במאוורר תקרה פועל או בנברשת, ועוד כהנה וכהנה. להסיע על אופנוע צעצוע יכולה גם הגננת ואם זה ממונע - אז אסור גם לזה וגם לזו. אני לא ממש מבינה ממה את מתפעלת...

אישית אני לא בעד

מאותה סיבה שלא אקח בייביסיטר בן. מפחיד מדי. הרוב המאוד מכריע של התעללויות מיניות בילדים נעשה עד כה בעולמינו ע"י בנים וגברים. לא לוקחת סיכון. ובדרך כלל זה גבר/נער מוכר וידידותי.

לאה_מ

New member
גם אני לא לוקחת בייביסיטרים בנים

ובכל זאת גננת ממין זכר כן הייתי שוקלת (יתכן שזה יהיה רלוונטי גם אצלנו, כי הגננת של אורי מראיינת עכשיו מועמדים לעבודה בגן, וחלק מאלה שהיא התרשמה מהם היו גברים) - ראשית, כי בכל זאת הוא לא נמצא שם לבד, יש עוד אנשים ויש הרבה פיקוח, שנית, כי אני חושבת שיש משמעות להצבת מודלים גבריים גם בתחומים האלה, גם במישור של חשיפה למשהו שונה מבחינת החוויה בגן, וגם במישור של הצבת גברים במקצועות חינוכיים.

אני מסכימה לחלוטין לגבי המודלים

אולם במקביל קיימים גם הטמעה תהליכית ורב ערוצית והשיקול של תמורה מול מחיר (עניין ההסתברות של התעללות מינית ע"י גבר). לגבי הרב-ערוציות - מה יוצא ממודל בגן, כשאבא, שהוא המודל העיקרי, חוזר כל יום בשמונה בערב מהעבודה ומצוי בבית בתקן של פטריארך מקבל שרותים? עניין המודלים מורכב מכדי לכסות אותו בעלה תאנה של גנן ממין זכר.

שרוֹן

New member
זה לא קשור לאומץ

בין העובדה שרוב הפדופיליה (מישהו יודע אחוזים?) באה מגברים לבין זה שכולם בחזקת פדופילים עד שיוכח אחרת ואף אחד לא יתן להם את הצ'אנס הזה, היא רחוקה. קצת גורף. בו נגיד שהייתי יותר חשדנית. הייתי מסתכלת על ניואנסים. הייתי שואלת את הילד על מהלך העניינים. אם היה נוצר אצלי אמון בבנאדם, והייתי רואה שגם הילד. לא רואה שום סיבה למה לא.

אפרתש

New member
הסטטיסטיקה של החיים ...

יש דברים שאני לוקחת בהם סיכון. יש דברים שהסיכון הכי קטן הוא משמעותי.

שרוֹן

New member
הסטטיסטיקה של החיים היא

שכל דבר יכול לקרות או לא לקרות. היתה ביביסיטר ממין נקבה שהכניסה תינוק למיקרו. אין לזה סוף. השאלה כמה נותנים לזה לנהל את החיים. וכמה עובדים על פיקוח בקרה וזהירות תוך כדי עשייה. אגב, אם כבר סטטיסטיקות, אז אסור בתכלית האיסור להיכנס לאוטו.

זה אולי מרגיע אותך לחשוב ככה

ונכון שמי שנתקלת בבעייה - זה 100% עבורה - אולם עדיין הסבירות שהיא תקרה עם גבר גבוהה בעשרות מונים מהאפשרות שיקרה עם אשה.

אפרתש

New member
בגלל זה זו סטטיסטיקה של החיים

שיקולי עלות תועלת, סיכון מול סיכוי, וכולי. להיכנס לאוטו - יש הרבה תועלת בכך. אני מנסה לצמצם סיכון כמה שאפשר. בייבי סיטר זכר - יש כלכך הרבה בייבי סיטר נשים, שאין שום סיבה לנסות לקחת את הסיכון הזה.

הילהל

New member
ובייביסיטר טוב?

זה לא שאני הוכלת ומחפשת שמרטף נער בגלל עקרון כלשהו, אבל אם נקרה על דרכנו נער מקסים, שיש לו כימיה נפלאה עם יונתן - אני לא אפסול אותו ואמשיך לחפש לי נערה, נכון?

אפרתש

New member
לא נכון ...

כלומר - נכון לגבייך, לא לגבי. (כבר עניתי לך כמה הודעות למטה שגישתנו לחיים ולבני האדם שונה). הנער שסיפרת עליו לא "ניקרה על דרכך". את מכירה אותו והמשפחה. נער כזה - מאד ייתכן שהייתי לוקחת, אם הייתי חושבת שאני מכירה אותו מספיק. אצלנו הבייבי סיטר היא המטפלת. לא מעסיקה נערות בכך.

למעלה