גננות...

שיר29

New member
גננות...

שאלה לי אליכן ציבור הגננות. בשנת הלימודים הבאה אני פותחת משפחתון בביתי. לגילאי 3חודשים עד שנה לאילו מקורות פרסום עלי לפנות מלבד לעיתון. שאלה נוספת מה לגבי מחירים עד ה13:00 עד 16:00 ועד 17:00 המשפחתון בכ"ס למי מכן שיש מושג אשמח לקבל את דעותיכן במסרים שבוע טוב לכולנו חופש נעים שיר

חוה 1

New member
מאד מאד תלוי , כמה ילדים ?

כמה מטפלות? , מה הכשרתך? מה יקבלו הילדים? אצלנו המחירים נעים מ1600- 1800 לחצי יום. יום מלא 1900-2300 .

טלגל

New member
את יכולה לפנות לאתר גן-ילדים

וכן לפרסם כמה פליירים באיזור מגורייך ולשים בתאים. בקשר למחירון זה תלוי באיזור מגורייך, וכמה ילדים את מתכונת לקחת האם רק את תעבדי או שתקחי סייעת. החישוב תלוי גם האם את נותנת את האוכל או שההורים יביאו, ומה אם טיטולים וכו´ אחרי שתגדירי לעצמך את הגן שלך תעשי חישוב. בערך 2000 ש"ח לתינוק. שנה שנייה יותר זול.

שיר29

New member
אז ככה

10 ילדים פלוס סייעת ליום מלא ועוד סייעת לחצי יום את האוכל אני נותנת כולל הכל טיטולים ההורים מגבונים אני לגבי הכשרתי כבר אמרתי גננת בעלת תואר ראשון בחינוך-BED + 10 שנות נסיון מחציתם בקיבות כמטפלת מובילה בבית תינוקות ומחציתם בגן פרטי

טלגל

New member
כמו שאמרתי תלוי גם בסביבת מגורייך,

בכל אופן בסביבות 1800- 2000 ש"ח לחודש מכל ילד. עליך לכלול בזה הכל, ולא לדרוש כסף נוסף מההורים, (למשל חוג) לדעתי כמובן...

למעלה