גננות בתחפושת

קדן

New member
גננות בתחפושת

באם אתן מתחפשות בפורים עם הילדים ? תזרקו רעיונות לתחפושות שלא גונבות מהילדים את ההצגה . לי יש שניים שאני מגוונת האחת מלכת אסתר ,שמלה לבנה מחתונה שלפני מליון שנה והשנייה ליצנית .

אלהלה

New member
גננות מתחפשות../images/Emo13.gif

אני בוחרת תמיד במשהו קליל ונוח להיות איתו כל היום. יש לי כובע עם אוזניים וזנב שאני מחברת והופ אני חתול
או כובע גדול כזה עם פעמונים, כמה דבקיות על הבגדים ואני... לא יודעת מה אבל מצחיק

שנה שעברה התחפשתי למוכרת

בלונים בהריון (ניצלתי את ההריון המיוחל שלי) השנה אני אחפש את הבונבונה שלי (5 חודשים) לחיפושית קטנה ואני אמא שלה חיפושית גדולה, ויש עוד רעיונות: אפשר להתחפש לענבים לנפח בלונים נגיד 4 בשורה הראשונה 3 בשורה השניה 2 ואחד ובתור כובע לקנות כובע ירוק אוסגול תלוי איזה צבע הענבים ולהוסיף מלבד עלה וזלזל ירוק, אפשר אבטיח מבריסטול אדום ולצבוע בגואש את הקליפה מסביב בירוק ובפנים נקודות שחורות של גרעינים והבריסטול יושב עליך כמו שכמיה. אפשר ליצן, תינוקת , מסטיק בזוקה או כל מסטיק אחר על בריסטול להדביק עטיפות של מסטיקים ולצייר על הפנים, אפשר סתם ללבוש פיג'מת פסים עם נעלי בית,ויש עוד מיליון תחפושות צריך רק לשבת ולחשוב ולתכנן.

מדליק

למרות שאני מתעבת למדי חג זה עם ההתחפשות והלרגע השתוללות ופורקן עוד מהיותי ילדה, איזה רעיונות שווים זולים הצעת לתחפושת. נראים לא מסובכים אפילו מאתגרים יש במקרה תמונה? לאגור רעיונות ולהציע אחכ לילדתי באם היא תאהב את החג. ש ג ע ו ן !!!!!!!

ריניס

New member
אני קוסמת

יש שיר, התחפשתי לקוסם בחג פורים.... עם כובע גדול ומטה קסמים... ואז אני קוסמת, רק כובע וגלימה.

דובדבן 1

New member
או תנוקת, או ליצן, או בילבי-

כל שנה בהתאם למצב הרוח אני מגוונת בין הרעיונות. העיקר לא לשנות את הפנים. כדי שאני אהיה הדמות הקבועה והמוכרת. היו הוצאתי מסכות, ואחת הבנות ממש פחדה מהן.

רותיr

New member
חיפושית, בלבי, רופא,שלגיה ושבעת

הגמדים, כל דבר קליל שלא יפחיד את הילדים.

יפעת99

New member
תחפושת

לפני שנה התחפשתי לחתולה בגדים שחורים קצת איפור ואוזניים. לפני שנתיים התחפשתי לבילבי סרבל ג'ינס צמות עם ברזלים כדי שהשער יעמוד ונמשים. השנה אני אתחפש לאינדיאנית כתר נוצות סרבל חום ופבי איפור על הפנים. מקווה שעזרתי יפעת

טלגל

New member
קדן זה שאת לובשת את שמלת

החתונה מלפני שנים נרשם לזכותך בגדול....
אני מאד רוצה להיות מלכת אסתר אבל איפה שמלת החתונה שלי ואיפה אני....... בקשר לתחפושות- פעם כשהייתי גננת צעירה התחפשתי למכשפה וזו היתה טעות גדולה, הילדים פחדו ממנה מאד ולמחרת ילדה לא רצתה להכנס לגן כי הגננת שלה מכשפה......(מילא כל השנה אבל גם בפורים......)בקיצור השנה אתחפש למשהו "מתוקי"אולי פרפר......

קדן

New member
סליחה ? כשהיית צעירה ?

אין כזה גננת זקנה ... אנחנו תמיד נשאר צעירות .. לנצח ולפעמים גם מכשפות .....

ארנבת, מוכרת כובעים

אני תמיד היתי מתחפשת במשהו שלא יסתיר או ישנה את הפנים, עבדתי עם הגיל הרך ונמעתי מלגרום להם חרדות מיותרות. לכן פעם הייתי בילבלי, ופעם ארנבת עם שקית גזרים וכל ילד קיבל (בכניסה לגן, משהו בריא לכרסום) או מוכרת הכובעים שהכירו מהסיפור. נראה לי שחשוב שגם הגננת תתחפש זה טורם לאוורית החג, ולמרות שאישית אני לא אוהבת את החג הזה. כחלק מהגן גם אני מתחפשת. זה נחמד ולפעמים עוזר לילדים שמתבישים או מסרבים להתחפש. חג שמח

biel

New member
לא אוהבת את פורים

יוווו ואני חשבתי שאני הגננת היחידה בעולם שלא! אוהבת!! את פורים!!!!! גם כילדה לא אהבתי - די הפחידו אותי כל המכשפות שהיו בזמני.... ולכן אני כל כך מבינה את הקטנטנים שמגיעים לגן ולא פעם מתחילים לבכות. בכל אופן אני חובשת כובע, מתאפרת מול הילדים ואומרת להם כאילו בסוד "כדי שההורים ישאלו איפה הגננת...." תגידו גם אצלכם אחרי זמן קצר מאד הילדים מורידים את התחפושת שהביאו מהבית ומתחפשים עם התחפושות של הגן?

ניסנמה

New member
מלאך עם כנפיים

אני השנה קניתי (כן, כן, אין לי כוח וזמן השנה ליצירתיות!) גלימה לבנה כמו שמלה, מוכרים את זה ב"Toys"r"us", זה נקרא"גלימת מלאך למבוגר", הוספתי ארכה עם כנפיים וכתר של מלאך,ואני מתכוונת להיות פאה או מלאך! כבר מדדתי, נראה מאוד נחמד, רק צריך לדאוג לנעליים מתאימות ולגרביונים.

למעלה