גנן - מנקה גינות?

adi4adi

New member
גנן - מנקה גינות?

שלום... יש לי גינה (בערך 200 מטר) והיא מאוד מוזנחת. נכנסתי לדירה לפני כמה חודשים ובגלל החורף לא טיפלתי בה. גדלים שם 3 עצים (שקד לימון ועוד אחד בלתי מזוהה) וחוץ מהשקד לא נראה לי שהשניים האחרים חיים. כמו שכתבתי, הגינה מאוד מוזנחת והייתי רוצה לסדר ולנקות אותה, בינתיים בלי לזרוע או לשתול משהו, רק שתהיה נקייה. אבל... אני די עצלנית ואת מעט הזמן הפנוי שיש לי אני תמיד מעדיפה להעביר בדברים אחרים. לכן חשבתי לשכור גנן שיטפל בה. אני לא יודעת דבר על גננים והשאלה שלי היא האם גנן יסכים לבוא לגינה שלי רק כדי לנקות אותה מעשבים שוטים ולהפוך מעט את האדמה, בלי ממש ליצור גינה של דשא וצמחים (אולי רק מטפס על הגדרות). מהכרות שלכם עם גננים - מה אתם חושבים? ולפי מה משלמים לגנן? לפי מטר? שעה? עבודה? תודה למי שיוכל לתת לי תשובות.

gitta

New member
המחירים שונים ואין תעריף

למיטב ידיעתי. את יכולה להתקשר לגננים המפרסמים את עצמם בתיבות הדואר ובלוחות המודעות באזור מגורייך. תזמיני שניים-שלושה מהם לראות את העבודה המוצעת ותבקשי מהם הצעת מחיר. חשוב שתבדקי שיהיה זה גנן בעל ניסיון, כדי שתוכלי לקבל המלצות ממקומות עבודה אחרים שלו. בהצלחה!

gitta

New member
ב"עיר ללא הפסקה" ../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif../images/Emo218.gif

או שזאת שאלה רטורית?

טסונמי1

New member
רוב בגננים ישמחו לנקות לך את

הגינה מעשבים ולהפוך אדמה יש כאלה שירצו תשלום קבלנות-ויש כאלה שיקחו לפי שעה לעבודה שכזו את יכולה לקחת גנן מתחיל שהם בדכ זולים יותר רק תקפידי ליקבוע מראש מה את רוצה-ושימי לב שהעבודה תעשה ביסודיות

למעלה