גני ילדים

nushile

New member
המלצה חמה על המשפחתון של נינה

בני היה במשפחתון של נינה בשנה הקודמת ורציתי להמליץ על המשפחתון היות וההרשמה עדיין לא נסגרה לשנה הבאה לילדים בני שנה - שנה וחצי אני לא חושבת שיש עוד משפחתון כזה באזור: נינה היא אחת הנשים היותר חמות שאני מכירה , מאוד מאוד אוהבת ילדים ועושה את עבודה במסירות נפש. הילדים מקבלים אוכל ביתי וטעים, בעלה גאי המקסים מגיע בצהרים והילדים משוגעים עליו היא תמיד תרגיש אם הילד לא מרגיש טוב ומצליחה להכיר את הילד לפעמים יותר טוב מההורים המשפחתון נמצא ברעות בבית פרטי עם גינה ענקית ובנוסף הילדים זוכים לטיולים יומיים עד היום אנחנו בקשר מאוד חם ואני חושבת שזה אומר הרבה. למי שמעונין אני אשמח לתת פרטים במסר

../images/Emo206.gifהמלצה על גן טרום חובה

בוקר טוב לכולם. אתמול קיבלתי זימון להירשם לגן טרום חובה לשנה הבאה ביום שלישי הקרוב. כשהתקשרתי למחלקת החינוך לשאול איך אני אמורה להירשם אם לא קיימו יום פתוח עדיין נעניתי כי היה כבר יום פתוח בינואר (כנראה הייתי אמורה לנחש זאת) ולא יהיה יום נוסף. איזו התחלה ברגל שמאל עם מערכת החינוך העירונית... בקיצור, אני גרה ממש על גבול איזור הרישום בין מירומי לספדי, (בעקרון אני שייכת לאיזור של עמק דותן אבל גרה ממש ליד בי"ס היובל ומתכוונת לבקש להיות באיזור זה כדי שהילד יהיה עם אותם חברים בבית הספר ולא נצטרך להסיע אותו כל בוקר לבית הספר...). האם מישהו יכול להמליץ על גנים באיזורים אלה? חשוב מאוד זה אם הגננת נשארת בשנה הבאה או שהיא יוצאת לשבתון / בהריון וכו'. אני שמעתי בזמנו (בשנה שעברה) על גן הדס וגן כלנית או כרכום (אני לא זוכרת איזה מהם) אבל לא יודעת מה קורה שם בשנה הבאה. משהו יכול עזור לי?!?

למעלה