גניקולוג

גניקולוג

אני חיילת, רוצה לקבוע תור ראשון לגניקולוג. למישהי יש נסיון עם רופאי נשים צבאיים? זה נורא כמו שזה נשמע? להסתכן, או ללכת על רופא אזרחי? ובכלל, זה נורא מביך אותי, כל הסיפור הזה. להגיע לרופא (רופאה, רצוי...) ולדבר איתה על איבר המין שלי. יש לכן חוויות מהביקור הראשון אצל רופא הנשים?

המלצה : תתעקשי להיכנס עם ליווי של אמא או חברה

אני בטוח שככה תרגישי יותר בטוחה גם אם אין סיבה לדאגה . חוץ מזה סיפרו לי כמה וכמה נשים שמאוד נהנות מהביקור אצל הגניקולוג , בעיקר מבדיקת אולטראסאונד ואגינלי , אבל אלו כבר נשים יותר בוגרות שבטוחות בעצמן .

רופאה מומלצת

שלום לך, אני לא זוכרת אם אפשר ללכת לקופת חולים רגילה כשנמצאים בצבא (עבר זמן מאז הייתי שם) אבל אני ממליצה בחום לך ולכולן על הרופאה הכי שווה: ד"ר ילנה רוסליק , שעובדת במרפאת נטקה בדרום תל אביב (קופת חולים כללית). היא ממש נחמדה, יסודית ומקצועית והמון בנות מגיעות אליה במיוחד למרות שמרפאות אחרות קרובות יותר. גם אני מעדיפה רופאה ולא רופא. שיהיה בהצלחה

שגיתא

New member
היי דובשנית ../images/Emo55.gif../images/Emo54.gif../images/Emo140.gif

בד"כ דרך הצבא מפנים אותך לרופא/ה איזורית שעובד/ת עם
הצבא כמה שאני יודעת זה לרוב רופאות, אם את מאיזור המרכז משרתת יכול להיות אולי בתל השומר ולמרות שכיום אין לי העדפה כלפי רופא או רופאה, בתקופת הצבא העדפתי רופאה ולא רופא, בכל מקרה אני לא חושבת שכדאי להגיע עם אמא שלך, כל כמה שקשר בין אמא לבת יכול להיות פתוח, וכל אמא שמחה בסופו של דבר לתת עזרה ועצה מנסיונה ותתפלאו לעיתים כמה ידע באמת יש לאמהות היקרות שלנו
בכל מקרה לעיתים את רוצה לשאול שאלה שאולי קשורה בסקס ולא כל כך נעים לשאול בפני אמא שאלות כאלה
תבדקי עם המרפאה הצבאית שלך או בשלישות ולא צריך להתבייש, יש 1001 סיבות לגשת לרופא נשים, אצלי לדוגמא היתה תקופה כמעט של חצי שנה שהיה דימום קל אמנם אבל כמעט רציף, לא שהתביישתי אלא בתקופה ההיא התעלמתי מגופי (סליחה גוף
) בכל מקרה מקווה שעזרתי קצת שגיתא

למעלה