גניקוזאן

viko222

New member
גניקוזאן

גניקואזן- כתוב באתר שהוא מעלה את כוח המהירות הריכוז וערנות רציתי לדעת האם זה תרופה מומלצת? האם יכול להיות שהיא תעשה פעולה הפוכה ותגרום לעייפות? האם שילוב של התרופה יחד עם כדורי אומגה 3 לא טובים? מותר לקחת את הגניקוזאן יחד עם אומגה 3 אחד אחרי השני? או שרצוי הבדל של כמה דקות..שעות? תודה

קובי כ

New member
מידע נוסף לגבי ג'ינקוזאן בעקבות

הפרסומת שרצה באתר תפוז
ג'ינקוזאן איננה תרופה אלא תוסף מזון המכיל שני צמחי מרפא: א. ג'ינקו בילובה - צמח סיני הידוע הכילותו לשפר זרימת דם ולהגביר את תצרוכת החמצן למוח. ידוע מזה המוני שנים ועוזר בבעיות של זכרון. ב. ג'ינסנג - צמח בעל השפעה ממריצה. ידוע ביכולתו לעזור בבעיות של עייפות, חוסר חשק, אפטיות. שני המרכיבים יחד - עוזרים בעיקר לבעיות של זכרון לקוי. אין בעייה ליטול יחד עם אומגה 3. אם כי יש כמה מצבים שבהם חובה להיוועץ ברופא לפני השימוש בתכשיר: א. יתר לחץ דם ב. מחלות לב ג. נטילת אספירין ד. נטילת נוגדי קרישה כגון קומדין ה. נטילת תרופות אחרות ו. מחלות כרוניות אחרות המוצר למיטב ידיעתי אסור בשימוש בהריון ובהנקה וכמובן גם בילדים. בברכה,

viko222

New member
תודה אני בן 15 מותר?

יש אולי תוסף תזונה שהוא עוזר לזיכרון ברמה טובה יותר? האם הוא צריך מרשם רופא? למי הוא מיועד? ועוד פרטים חשובים ותודה

קובי כ

New member
היי ויקו - אם אתה בן 15

אני ממליץ לך להבדק אצל הרופא לגבי הבעייה

Palm tree

New member
אומגה 3 עושה פלאים

במינון של 6 כדורים ליום בריכוז של 12% ו-18% חל אצלי ואצל מכרים רבים שלי שיפור גדול ביכולת הריכוז והעניין לאחר מספר חודשים (צריך סבלנות, לוקח זמן לגוף לשלב את חומצות השומן אל תוך המערכת, אך ההמתנה בהחלט שווה). מצאתי את עצמי בולע ספרים ומאמרים בכמויות פתולוגיות. כל זאת בנוסף להשפעות החיוביות על פרופיל כולסטרול, שומנים, תאי לב, תאי עור, רגישות ללפטין, איזון היחס בין האומגה 3 לאומגה 6, ועוד. לדעתי, תוסף התזונה היחיד שבאמת *נחוץ* (במיוחד על דיאטה שכן אלו חומצות השומן הראשונות שהגוף מנייד מן המאגרים. ולאור התפריט המערבי שלנו, המאגרים האלו אינם גדולים).

למעלה