ג'ניפר לופז

DeathValley

New member
ג'ניפר לופז

אני מבקש בבקשה בבקשה שמישהו ישיג לי את האימייל של ג'ניפר לופז כי אני באמת באמת אוהב אותה ואני לא כמו כל האלה שאומרים שאוהבים אותה וחושבים עליה כסקס או מתי שעושים..... (סליחה על הביטיו) כי אני באמת התחתלתי לאהוב אותה או להיתאהב בה מהסרט שלה "יפה במנהטן" (מ-2003) וגם לפני קצת אבל נניח שמאז.... ועם מישהו יכול למצוא לי את האימייל שלה אני נורא נורא יודע לו תודה מראש אחים שלי עם מישהו רוצה באמת להביא לי את האימייל שלה אז אני נורא ישמח ושישלח לפורום הודעה ואני כבר יענה לו ואני ידבר איתו באי סי קיו תודה מראש לכל אלה שמחפשים בשבילי... :) תודה תודה תודה

DeathValley

New member
ג'ניפר לופז

ולכול מי שחושב שזה מופרז מדי שאני יפגוש אותה או משהו כזה אז הוא טועה בגדול כי זה ממש ממש לא מגוחך ואני יגיד לכם עוד משהו ואתם תגידו שאני ממש ממש דפוק על זה אבל אני מסרב לפול בנות על חברות או על קשר כי אני לא יכול לא לחשוב על ג'ניפר ואני לא רוצה להיות מאניק ולגיד לאותו בחורה שאיתי כן כן אני "אוהב אותך" אבל בתוך הלב אני אוהב את ג'ניפר.... אז שלא תבינו אותי לא נכון ושלא תגיד שאני מיסתלבט עליכם או משהו כזה ושוב תודה מראש

double O S

New member
אוקיי, נתחיל מזה../images/Emo96.gif

שאין די בטוח שלאף אחד אין כאן את האימייל של ג'ניפר לופז כי הוא מאד קשה להשגה, כמו עם כל הסלבריטיז האחרים... ודבר שני- "אבל אני מסרב לפול בנות על חברות או על קשר כי אני לא יכול לא לחשוב על ג'ניפר" אמממ תראה, הסיכויים שלך שתהיה עם ג'ניפר לופז הם יותר מאפסיים, חוץ מזה שהיא בת 30+ ואתה בן 17, אז לסרב לבנות בגללה או שאתה לא יכול להגיד שאתה אוהב מישהי כי אתה חושב על ג'ניפר זה סתם משהו שלא יתגשם, אז כדאי לך לנסות לרדת מזה... חוץ מזה, הבנאדם שרואים בסרט "יפה במנהטן" זאת לא ג'ניפר לופז, זאת סתם דמות, ויכול להיות שלג'ניפר לופז יש אישיות חרא ובלי איפור היא נראית כמו הצרות שלי...
אז באמת- תנסה לרדת מהפנטזיה הזאת כי זה לא יתגשם...

וואו אתה שולט!!!!!!!!!../images/Emo85.gif

אז מסתבר שאני לא היחידה שחושבת שבלי איפור היא לא יפה בכלל

d@r121

New member
אתה התאהבת בפיקציה

יש דמות שנקראת ג'ניפר לופז שבה היא משחקת בחורה חביבה מהברונקס מול המצלמות ומאחוריהן יש כלבה בשם ג'ניפר לופז שהשתן עלה לה לראש.

למעלה