ג'ניפר ולורל בGLAAD GLAAD
V vitekriver New member 29/6/08 #3 ממש מקסימות הן ממש חמודות ביחד אם תוכלו תביאו עוד קטעים שמראים מחוץ לסט ומה זה בכלל הפרס הזה? בחיים לא שמעתי אליו
ממש מקסימות הן ממש חמודות ביחד אם תוכלו תביאו עוד קטעים שמראים מחוץ לסט ומה זה בכלל הפרס הזה? בחיים לא שמעתי אליו
V vitekriver New member 29/6/08 #7 ../images/Emo12.gifלא ידעתי שיש להם טקס משלהם איזה מצחיק אני חייבת לספר לאחותי ואני מצטערת שאני שואלת פשוט אני לא יודעת כל זה חדש לי וזה בכולופן סליחה
../images/Emo12.gifלא ידעתי שיש להם טקס משלהם איזה מצחיק אני חייבת לספר לאחותי ואני מצטערת שאני שואלת פשוט אני לא יודעת כל זה חדש לי וזה בכולופן סליחה
1 1בילבי לא כלום New member 30/6/08 #12 דיי הם סוו סוויטהארטס XD חח "WE CAN GO TO COFFE OR SOMETHING TOGHETER" איך שג'ניפר כזה "אומייגד .___. " דיי הן כ"כ מתאימוווווווווווות
דיי הם סוו סוויטהארטס XD חח "WE CAN GO TO COFFE OR SOMETHING TOGHETER" איך שג'ניפר כזה "אומייגד .___. " דיי הן כ"כ מתאימוווווווווווות
1 1בילבי לא כלום New member 30/6/08 #13 ואאאאאיי חחח הפרק הזה של עקרות בית נואשות היה חזזזזזקקקק !! חחח ואני מחכה לפרק הזה בבאלגאן בבית XD
F FireInsaid New member 1/7/08 #14 חח זה היה בעלה של JB לידה? והנה להתחרפנות שלי ; JB כ"כ חמודה@!#~@%$#@^#%^$@#~@~@##@R$#@%$#%@#$$%@ גאדמאט!!! אני מתה עליה והיא יפה. ויש לה אף ממש ממש חמוד
חח זה היה בעלה של JB לידה? והנה להתחרפנות שלי ; JB כ"כ חמודה@!#~@%$#@^#%^$@#~@~@##@R$#@%$#%@#$$%@ גאדמאט!!! אני מתה עליה והיא יפה. ויש לה אף ממש ממש חמוד
V vitekriver New member 1/7/08 #15 חחחחחחח היא באמת חמודה ומהממת, הלוואי ואני אראה ככה מעניין מאיפה השמלה הבעל לא משהו
Shiri from the block Active member 1/7/08 #1 נצל"ש- בננות, דרושה הצבעה../images/Emo11.gif בפורום טלוויזיה עושים מין סקר כזה לבדוק מהן היו הסדרות הגדולות של פורום טלויזיה. אז רשמתי משו קצר על ישנן בנות כי לא נכתב../images/Emo10.gif אז תצביעו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=109&MessageId=118607319
נצל"ש- בננות, דרושה הצבעה../images/Emo11.gif בפורום טלוויזיה עושים מין סקר כזה לבדוק מהן היו הסדרות הגדולות של פורום טלויזיה. אז רשמתי משו קצר על ישנן בנות כי לא נכתב../images/Emo10.gif אז תצביעו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=109&MessageId=118607319