ג'ניפר ב- ama

NoWords

New member
ג'ניפר ב- ama ../images/Emo160.gif

אז יש עוד טקס שהוא ב- 16 לחודש.. (הנה קצת סדר בראש- הטקס שמתקיים מחר זה ema שזה טקס המוזיקה של אירופה הטקס שמתקיים ב-16 זה ama שזה טקס המוזיקה של אמריקה) ג'ניפר מתמודדת בקטגוריה אחת בטקס ה-ama הנה המועמדות של ג'ניפר: Favorite Female Artist- Pop or Rock 'n Roll Music Celine Dion Avril Lavigne Jennifer Lopez - - - - - - - - - - - - -

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif פורסם לפני מספר חודשים../images/Emo26.gif

אבל סבבה שכתבת

J To The Lo

New member
לא משהו שקשור לפורום אבל כנסו-->

עד כמה שאני ליברלית ואני מאווד ואני חושבת שאישה צריכה לעשות מה שבזין שלה ואם היא רוצה להיתפשט באמצע שינקין אז שיהיה לה בסבבה אבל כשמדובר בקטינות שלפי החוק עדיין לא יודעות להחליט בעצמן,לגרום לילדות האלה להיתפשט תוך שחבורה של גברים חרמנים מסתכלים בעיניים פדופיליות ועוד אחר כך להפיץ באינטרנט שכללל העולם יראה..זה פשוט עצוב..ופתטי..וצריך לגנות את זה.. חברה שלי הייתה במקרה בשינקין באותו יום והיא ראתה את זה כמובן שהיא לא עלתה..!! היא סיפרה לי שהגברים שם כמעט קפצו על הבנות שירדו מהבמה וש לימור ליבנת עשתה קניות ממש ליד(ושיש לה מאבטח ממש שווה..)

Lopezit

New member
נ"ש אנשיםםםםםםםםםםםםםםם

תאחלו לי בהצלחה מחר במשחק!!!!!!!!!! אני לא יהיה פה... אחרי בצפר אנחנו נוסעים.... ואני מקווה שהרגל שלי תהיה בסדר.. ויש לי בקשה אחת... תצביעו לג'ניפר במקומי!!!!!!!!! ותצביעו מלאאאאאאאאאאאאאא

NoWords

New member
בהצלחה לך../images/Emo70.gif

יא גוררת אנשים לפורום קטנה חחחחח

../images/Emo15.gifבהצלחה כפרעעעעעעעע

יאיייייייי יש לי גיחא ביום ראשון ואווווווווו (אל תתיחסו תאחלו לה בהצלחה)

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

וואווווווווווווווווווו חחחח משחק חק חק עזבו השתגעתי... מישהו יכול לשים קישור להצביע לג'ני?! בטעות סגרתי אותו ואני לא מוצאת פה קישור..

Lopezit

New member
איזה חמודיםםםם ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שלא תכאב לי הרגללללללל בעעעעעעעעעע

למעלה