גנים של אמא

גנים של אמא

הייתי ילדה נורא מכוערת בילדות. היום ראיתי תמונות של פעם ופשוט התביישתי בכל אחת ואחת מהן.
מגעיל לראות אותן.
היום אני בת 26 ועשיתי במראה החיצוני כמה שינויים מאוד רציניים מאז, אבל לצערי עשיתי אותם בהרגשה שאני עושה אותם בעל כורחי רק כדי להימנע כמה שיותר מתגובות הסביבה למראה שלי. זו נקודה מאוד רגישה אצלי ולצערי אני די שקופה.
גם לאחר כל השינויים, ההרגשה לא השתנתה. אני מרגישה לא יפה בכלל, בלשון המעטה.
כי תמיד רציתי מראה שונה לחלוטין משלי, להיות מישהי לגמרי אחרת ואת זה ניתוח קוסמטי לא יכול להעניק.
בגלל שזו ההרגשה שלי כל החיים שלי, שמטרידה ומכאיבה לי מאוד, היא כ"כ עמוקה שהגיעה לממדים כאלה שאני שואלת את עצמי היום ברצינות מה שאיזה מניאק מגעיל אחד שאל אותי פעם בתיכון: "למה שתרצי להביא ילדים לעולם עם איך שאת נראית?".

Lady in red2

New member
אמממ

אל תתני לדברים שאמרו לך בתיכון (או בתקופות אחרות) להשפיע עליך. תחשבי עליהם כלא רלוונטים - והם אכן כאלה.

לא יודעת איזה שינויים עשית, אבל את בטוחה שהם לא שיפרו לך את ההרגשה? אפילו לא במעט? דמייני לעצמך: "מה היה קורה אילו לא הייתי עוברת X ו-Y". לא היית מעדיפה את המצב הנוכחי?

אם התשובה היא שזה כן עזר לך - מצוין. כבר יש לך שיפור עצמי ואת צריכה להנות ממנו ולהתגאות בו. גם אם התשובה היא שזה כן עזר וגם אם התשובה היא לא - עכשיו צריך להמשיך הלאה ולראות איך להשתפר עוד יותר. אפילו אם השיפור משמעותי, תמיד יש מקום לעוד.

ציטוט מפורסם של הלנה רובינשטיין: “There are no ugly women, only lazy ones”. יש תוכנית שנקראת Extreme Makeover - לינק לתמונות לפני ואחרי משם:
http://old.noob.us/pictures/extreme-makeover-womens-edition/

ברור שלא כולם יכולים לממן את מה שהם עברו, אבל ניתן לשפר את המראה משמעותית גם בלי ניתוחים וטיפולים יקרים, אלא עם תזונה נכונה, ספורט, בגדים, שיער, איפור וכו'. אם יצא לך לראות בערוץ 10 את התוכנית של טריני וסוזנה (יש פרקים מלאים באינטרנט), הן מלמדות את המשתתפים איך להתלבש באופן שמחמיא להם, לאהוב את עצמם ולהרגיש טוב.

כתבה מאתר נחמד שאולי תעזור לך:
http://www.lovepanky.com/women/how-...-simple-ways-to-keep-yourself-sexy-at-any-age

והלינק הזה:
http://www.wikihow.com/Look-Sexy

באופן כללי, אל תשכחי שאטרקטיביות ממש לא מסתכמת במראה חיצוני בלבד. גם לא לשכוח שיופי מגיע בכל הגדלים, הסוגים והגילאים - במקרה שלך את צעירה, ככה שזה יכול להיות קל יותר עבורך.

תודה על הקישורים, אני אבדוק אותם

לגבי השינויים - אני לא מרגישה שיפור רציני בהרגשה מאחר ולא היה שיפור רציני במראה.

Engel der Nacht

New member
קודם כל אני בשוק מהרוע לב

של המניאק!!
&nbsp
לא הוגן שנישפט על פי המראה החיצוני שלנו.
לא הוגן שתסתובבי בהרגשה שאת לא שווה כי את לא מספיק יפה לטעמך.
מי שלא יפה לא מגיע לה להיות מאושרת? נאהבת? מועילה?
&nbsp
כל אחד נולד עם נתונים מסויימים מהם הוא צריך להפיק את המירב.
את צריכה להשקיע במה שיש,
כמו תספורת הולמת, איפור אם את אוהבת, ובגדים שמתאימים לך.
תשאפי לעבוד במקום שאת מרגישה שמתאים לכישורים שלך,
תדאגי לבריאות שלך ולעצמך.
&nbsp
את צריכה למצוא את האושר וההערכה מתוך עצמך. לא לחכות לאף אחד שיגיד לך.
תדאגי להחמיא לעצמך ולהיות שלמה עם מי שאת.
&nbsp
אין לי שום ספק שיש בך המון דברים נפלאים שאת אפילו לא מודעת אליהם..

גם אני הייתי מזועזעת מהרוע לב

ותחשבי שזה לא נגמר באתו משפט ^^ ולא ידעתי את שמו מעולם, ואפילו לא היינו באותה שכבה.
הוא תפס אותי קורבן, פשוטו כמשמעו, ובמשך שנה שלמה היה זורק לי הערות בקולי קולות במסדרונות בית הספר, בחצר, במגרש, איפה שהיה רואה אותי, משגר פרצופי תועבה ולועג לי בפנים בשיא הרשעות והקור האנושי שיכול להיות, והכל, תמיד תמיד - מעניין - כשהיה ליד בחורות, אף-פעם לא לבד.
אף-פעם בחיים שלי לא יצא לי לפגוש מישהו עם כל-כך הרבה רוע צרוף, זה מפחיד, זה האדם היחיד שהכרתי שאני יכולה לומר שהוא כולו רוע.
וזה לא שלא שהעליבו אותי לפני כן, העליבו, הרבה, אבל הוא השתדל בכל מאודו ללחוץ על נקודות רגישות, ולהסיר כל שמץ של בושה וגבול רק כדי לראות אותי נפגעת.

אני מתאפרת כל יום, מתלבשת יפה, סולידי ומסדרת את השיער איך שאני אוהבת.
עברתי טיפול ליישור שיניים (למרות שלפני כן מצבן לא באמת חייב זאת, וכמעט ולא היה רווח) עשיתי ניתוח לתיקון פזילה (למרות שהיא הייתה מינורית) והסרת נקודת חן (קטנה). כל זה לא ממש עזר או עוזר.
כאילו כל מה שיעזור זה רק יסודות חדשים... אני לא מרגישה יפה. בכלל. והחלאה ההוא עשה לי טראומה כזאת רצינית שאני לא יודעת אם אי פעם אהיה מסוגלת להניח לזה.

Engel der Nacht

New member
זה פשוט מזעזע

להתגבר על זה זה בטח כל כך קשה!
בדבר אחד תתנחמי, הבנאדם הזה ישלם ביוקר.
אף אחד לא עושה מה שבא לו ומתחמק מהתוצאות..
&nbsp
בגלל ש"יסודות חדשים" זה בעייתי לקבל אני חושבת שאין ברירה אלא למצוא דרך להסתדר,
אינספור אנשים היו רוצים להיראות שונה..
את ממש לא לבד בזה.
&nbsp

למעלה