גנים ברמת אביב

גנים ברמת אביב

האם מישהו יכול להמליץ לי על גנים ציבוריים ופינות חמד בקרבת מקום למוזאון ארץ ישראל ברמת אביב? תודה!

asaf2000

New member
רחוב רידינג

יש גינה גדולה ברחוב רידינג בערך מספר 30 ליד בי"ס אליאנס. אם אני לא טועה גינה נוספת מסתתרת ברחוב קרן היסוד, ממש ברחוב הפנימי שממול המוזיאון.

תוכון1

New member
נכון, קוראים לגן הזה "גן תומר"

גן גדול ויפה עוד יותר זה הגן שליד שבט אביב ברחוב טאגור, לפחות 15 דונם של הרבה מאד צמחיה, נקיון, מתקנים מזרקה וכו', יש גם ברמת אביב ג' הרבה גנים, זה שליד רחוב גרונר חביב מאד. אפשר גם ללכת לגן "קרטר" שזה אמנם אפקה, אבל זה ממש קרוב למסוף האוטובוסים קלצ'קין של אונ' ת"א ויש שם נוף לים ולהרבה מקומות בת"א, ועושים שם שיקום עכשו וזה יפה ביותר(אשתדל להביא משם תמונות). בקיצור, רמת אביב זו אחת השכונות היותר ירוקות של ת"א.

asaf2000

New member
מה שיחודי בתל אביב

שבכל העיר ובמיוחד בעיר הישנה יש פינות-חמד, גינות שקטות וירוקות, כל כמה רחובות יש גינה כזאת שמסתררת בין קבוצת בנינים לפעמים שתי דקות הליכה מהכביש הראשי ויש פינה שקטה ויפה, יש את זה בכל העיר וכל פעם אני נדהם לגלות גינות קטנות שלא הכרתי.

תוכון1

New member
../images/Emo45.gif

לפחות יש משהו שהעיריה הנוכחית טובה בו. לדעתי זה דבר ממש חמור שעומדים עכשו לבנות בתים בחופי הצוק ותל ברוך, לא יאומן-בקצב הזה לא ישאר לנו ים! ומה התירוץ של מהנדס העיר לפי 5וחצי, "מה זה משנה, הרי אם לא היינו בונים בחוף הים, אז היינו מבזבזים מקומות אחרים"-ממש אידיוטי.

morank

New member
אבל כל הגינות נראות אותו דבר...

אני תמיד שמחה לראות פינות ירוקות, אבל בניגוד למה שהיה בעבר, מבחינת מתקנים וצבעים, כל גן דומה למשנהו.

תוכון1

New member
אז"ש!

לפחות רוב הגנים ברמת אביב מטופחים פיקס ע"י העירייה, הגן שבטאגור ליד קניון אביב, ממש שונה מהאחרים והוא ממש יפה. כנ"ל לגבי גן קרטר, שמי שלא יודע לפני 5 שנים זה היה גן סתמי עם פוטנציאל אדיר בגלל הנוף, ובקיצור יום אחד כבאי נפל שם בבור בבית נטוש שהיה שם ונהרג. באותו זמן הנחיתו הליקופטר במגרש של מכבי ת"א באוניברסיטה בגלל זה. בקיצור, העיריה הרסה את הבית הנטוש שהיה שם ובמקום זה הם שמו שושנים ודשא, ועכשו זה ממש יפה.

morank

New member
גן פוליטי...

טיפה רחוק (ברגל) מהמוזיאון... נמצא בין רחוב אופנהיימר לטאגור, יהודה הנשיא. פינת חמד של ממש. אגב, ע"י שבט אביב יש גם גן גדול ויפה.... בין השבט למרכז השחמט. גן סול וסיסי מרק.

למעלה