גניבת פלאפון

Angel972

New member
יש דרכים לעקוף את זה

אגב - גם כשיש אחריות, בדר"כ יש השתתפות עצמית וזה מה שמבאס כשגונבים לך את הטלפון. ובואו לא נשכח את כל מספרי הטלפון שאתה שומר ...

chili3

New member
לי נגנב מכשיר שהיה בכלל לא פעיל

והיה חסום למעלה משנה. בכל זאת, הגנב הצליח להשתמש בו ולעשות טלפונים לחו"ל באלפי שקלים. כמובן שהחברה ניסתה לגבות ממני את הכסף וכמובן שהיא לא ראתה ממני שקל! בסוף הם ספגו את ההוצאה.

ל angel

אני עונה לך גם פה - לא התכוונתי להעליב אותך, פשוט זה די מרתיח שמישהו בא ובלי הרבה בעיות מוציא שם רע לחברה סלולארית כזו או אחרת. מושקעת הרבה עבודה כדי לנתק הן את הקו והן את המכשיר עצמו. באם ישנה התנהלות פלילית שבה גנבים הצליחו לעקוף את החסימה, זה כבר עניין משטרתי ולא דבר שחברות הסלולר מאפשרות במודע, ובטח שלא מפרגנות לכך, כפי שמשתמע מדבריך. אז שוב - סליחה אם נפגעת מדברי, באמת שלא התכוונתי לפגוע, אך אנא בדוק את עצמך וראה כי גם תגובתך אינה הוגנת, לפחות לא כלפי חברות הסלולר, שבאמת עושות כל שביכולתן כדי לחסום גם את המכשיר עצמו.

אילנית03

New member
אני חושבת שאנחנו נמצאים בפורום

כדי לעזור אחד לשני ולא להשתמש בעלבונות , בין עם צודקים ובין עם לא ישנם דעות והשגים לגבי דברים שונים , בואו נמשיך להתבטא יפה ולהיות כאן לעזר האחד לשני

MaD-d0g

New member
באסה ../images/Emo10.gif

אני לאיודע איך זה בפלאפון... אני בסלקום ולפני כמה זמן איבדתי את הטלפון שלי (מסתבר שאחד החברים שלי לקח לי אותו כדי ללמד אותי לקח - לשמור עליו יותר טוב) ביטלתי את השיחות היוצאות והשארתי רק את הנכנסות. כדי ליצור קשר עם ה"גנב". שלחתי סמס מטלפון אחר לטלפון שלי... ומסתבר שהוא לה הגיע למכשיר. כנראה שזה מבטל גם את הסמסים או משהו. איך לשכנע להחזיר ? לנסות להתקשר ולתפוס את הבן אדם. בסלקום למשל יש שירות "שיחה חונה". שאפשר לקבל סמס ברגע שהמכשיר זמין ואז ישר להתקשר... אבל כשאנשים גונבים טלפון הם בדרך כלל סוגרים אותו. איזה מכשיר זה ?

למעלה