גנטיקה של נשים

shushz

New member
גנטיקה של נשים

למה נשים הם עם קשה ? האם זה גנטי הם לא מודות בכך שחרמנות אצלם מובנת חזק מגברים. הם תמיד ימשכו את החוט עד שאתה הגבר תישבר. האם ניסיתם פעם לשכב לילה שלם ליד בחורה ולא לגעת! אתם לא מבינים מה קורה לבחורה ראשית היא נכנסת לפליפ המוכר של הבחורות ``רגע מה לא בסדר איתי `` אבל הם עסוקות בתפל ולא בעיקר . אז במידה ושיכנעתי אותך שיש צד אחר למטבע תכתבי לי על כך באימייל.

geula

New member
תגובה לא כל הנשים יש ויש נשים

תשמע יש ויש נשים כמו שיש ויש גברים יש נשים שיותר פתוחות וחופשיות בפגישה ראשונה כבר על ההתחלה ויש נשים שלוקח להן זמן להיפתח לגבר מסויים והן צריכות יותר זמן להכיר את הגבר שהן איתו למעשה הכל תלוי במערכת היחסים ובקשר שקיים בין הזוג ומה מידת הקשר וכמה הוא חזק וריגשי איך אומרים הזמן עושה את שלו ומי שאמר זאת צדק ב100% ולפי דעתי זה בכלל לא גנטי!!! הכל תלוי באדם עצמו ובאישיות שלו ואיך הוא מרגיש עם עצמו ואיך הוא מקרין את זה הלאה לסובבים שלו!

הרשה לי לומר - בולשיט

נמאס לי מכל הגברים שחושבים שרק בגלל שאנו חרמניות זה אומר שאנחנו צריכות לפתוח רגליים בשביל כל מי שיבוא כל שעה עגולה, ואשה שלא עושה את זה משחקת משחקים. אולי קשה לכם להבין שהמין הנשי לא חושב דרך הזין (מה לעשות, אין לנו) ולכל אישה יש את התנאים שלה לסקס, לחלק מאוד נמוכים. רק בגלל שקשה להתאפק לא אומר שאנחנו צריכות ישר לזרוק את מה שחשוב לנו.

למעלה