גנטים וצמיגים לנסיעות כביש + שטח

MrCool

New member
גנטים וצמיגים לנסיעות כביש + שטח

המטרה: שני סטים של גנטים+צמיגים לנסיעות כביש בין עירוניות ושטח. כרגע על XR650 מורכבים הגנטים המקוריים עם צמיגי דו"ש. מכיוון שיש לי הרבה נסיעות כביש (יום יוום לעבודה) ומעט שטח (סופי שבוע) אני מתעניין באפשרות לקנות זוג ג'נטים שעליהם יורכבו צמיגי כביש 100% וכך לפני הירידה לשטח להחליף לגנטים עם צמיגי השטח. האם יש צמיגי כביש טוובים במידות של הגנטים המקוריים? האם קל יותר (וזול יותר) לקנות גנטים מקוריים משומשים מאשר לחפש גנטים במידות שמתאימות לצמיגי כביש? מה טווח המחירים לגנטים משומשים במידות מקוריות ובמידות לצמיגי כביש?

שחרלרט

New member
איזה סוג של רכיבת שטח,אתה רוכב?

סט נוסף זה סיפור של כמה אלפי שקלים.יש סט משומש (סופרמוטו)לXR למכירה אצל חבר.תקציב אם אני לא טועה כ4000 ש"ח. המלצה שלי לקחת סט צמיגי שטח שיתאים גם לכביש,כמו שעושים רוב רוכבי השטח.

MrCool

New member
שבילים ואינדורו קל

כרגע יש לי סט של 70% שטח - מה שכמובן פחות נוח בכביש ומתבלה מהר יחסית. כנראה שהסט הבא יהיה עם אחוז ניכר לכיוון הכביש.

45degrees

New member
אם אתה עושה סט מלא:

ההחלפה בין הגלגלים מאוד קלה. אבל אם הסט חלקי - ההחלפה לא מעשית. אתה צריך הכל כפול: דיסקים גג"ש צמיגים בנוסף - אתה חייב את אותם יחסי העברה בין כביש לשטח. אם אתה מעוניין באפשרות של כביש - למה בכלל לא להתקין גלגלי כביש ממש לרכיבות הכביש? הבדלי העלות לא כל כך גבוהים בין 2 האפשרויות.

למעלה