ג'נונים (שדונים)

*pank

New member
ג'נונים (שדונים)

אשרי המאמין זה סיפור אמיתי על ג'נונים (שדונים) החיים בביתי. בלילה עולים הם מפתחי הניקוז אם פותחים את הברז קופץ להם הפיוז. שדונים ג'נונים אל בהלה, הם כלל אינם רוח רעה... ולפעמים כשהם רוחשים בדירה אני חשה סביבי אנרגיה טובה. אני והג'נונים חברים טובים אשתדל לא להרגיזם בלילות הקרובים (אמבט קצף נטול כוכבים) והם מצידם יהיו יותר מתחשבים יחדלו לחלחל כמו מים שקטים. ג'נונים קטנים מאיפה הם באים מבטן האדמה מלברה נולדים קוראים הם לי בואי!!! ילדה!!! נשחק מחבואים!!!

../images/Emo68.gifאהבתי../images/Emo98.gif

נחמד מאוד נחמד. עושה אותי צעיר. טוב לי. תגידי משו, כמה שירים כבודה מתחננ לכתוב ביום ?????? הא כאילו מה, לעזוב את העבודה שלי, הכל לעזוב, רק בגלל שהפנקיסטית נחה עליהה רוח הקודש בימים האחרונים. כאילו מה מה מה. אם ידרכו עליי לא אצעק אייי. אם ישפריצו עליי לא ארטב. אם יקללו אותי לא אבכה. אם יבוא עליי הג'נונים לא אצעק אמאאאאאאא. מה אני לא בן אדם. כככככמה שירים עעוד הא. אותך לגחלילית....... שאלה. האם הג'נונים נמצאים בתכך כשאת כותבת ?????? אולי אולי, מי שכתב את השיר הזה, זה לא את אלא הג'נונים שהצליחו להשתלט על גופך. תגידי הם יכולים לעבור באינטרנט כמו וירוסים????? אולי זאת את ששתלת את הוירוסים הא הא הא הא. יש לי הרגשה שהג'נונים האלה מדבקים, אני גם מרגיש ג'נון אחד או שניים. בגללך תראי מה עשית לי, הדבקת את כל הפורום בג'נונים שלך. אמאאאאאאא. טוב יללה נהנתי עם הג'נונים שלי ושלך.

*pank

New member
רעדתי מתחת לאיזמלללל הניתוחים

אבל העיקר שנהנית ודרך אגב כל פעם שמישהו מגיב לי על שיר הוא מקבל מתנה ג'נון שלא נותן לי לישון ולוחש לו כל הלילה באוזן: פאנק הכי יפה באתר פאנק הכי יפה באתר פאנק הכי יפה באתר פאנק הכי יפה באתר... סתם!!! אתה א... אתה אח... אתה אחל... אתה אאאאחחחלללל... אתה אחחחללללההההההההה!!!!

ג'ונינים יקרים מכל

אממממ נשמעים חביבים הג'נונים שלך למרות שהם יוצאין מהאדמה. אמממממ כמו אבן זוהר מיוחדת והייתי אומרת עליזה מה. אממממ שולחת לך בקבוק מיץ צוף מיוחד, אם תשאירי אותו על השיש בלילה הם ישתו ה-כל ובבוקר אממממממ תהיה לך הפתעה!!! רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה

ג'נונים בבית משולים לשמחה צריך רק לדעת לשתף פעולה ואם יום אחד תרגישי יד עלומה מושכת לך בקצה השמלה (או החולצה) תדעי לכולנו יש ג'נונים בדירה ואני למה אני מסובבת, הם שומרים לי חברה. לגבי ההפתעה אפשר לקבל ביצת קינדר לפחות לא יצא ממנה גבר.

למעלה