גנגי

גנגי../images/Emo124.gif

אהובך שמעבר לים ומתחת לאדמה חש בטוב, ומוסר לך שלא לחשוש לבריאותו הרופפת. ביקרתי אצלו בוקר (שם, בהר המשקיף על הנוף היפה של אלה שאין להם ים, ושלג בקושי) והוא אומר כך: בלח הקל אינו נהוג הפעיל: הבליח, הבליח האור, לא עמד קבוע, אלא דלג הנה והנה flackern; flamboyer; to flicker מהו לבדוק לאור האבוקות מה צריכה ליה מפני שאורן מבליח (ירוש' פסחים א כז) בהערה שם: אין בשאר הלשונות האחיות דומה לזה במשמ' שהוא משמש בעבר'. לא נתברר מקורו אך מדברי גמ' בבלי בענין זה (פסח' ח.): האי משיך נהורא והאי מיקטף איקטופי, ופרש"י אור הנר נמשך ומאריך במקומו ואינו דולג בקפיצות, נראה ברור משמעתו של פרוש מבליח ואם המחשבים הנודניקים בספרייה שם לא היו דורשים סיסמאות וכאלה הייתי בודקת לך גם במילון ההיסטורי של חלופתך, אבל לא נתנו לי. אני מסתננת חשאית. אין לי סיסמת משתמש משמע אינני סטודנטית (כבר לא, ואולי עדיין לא) עד כאן פינת המילונים המזדקנים

גנגי

New member
נשיקה! זה מה שמגיע לך!

(המחשב שלי הטיל חרם כבד על הדביקונים באשר הם, כך שאיני יכולה להדגים, אבל את בטח יודעת איך נשיקה נראית...) המון תודה.

שנשאיר אתכן לבד? ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

עם הדביקונים האחרים התאפקתי

גנגי

New member
ממני

ציפֵּית ליותר, אני מקווה.. ציפי צפויה אבל לא מצופה מצפה לבאות צופה בצופים בין מצפה למצפה מצטופפת בין הציפות מצפה לבלתי צפוי אין לה צפי לגבי משלוח הציפיות המתעכב או מצב האירועים המצופים היא צופה לצפון ומצפה - מצופים בפיה ומצופים על מתניה - אבל לכולם יש ציפיות ממנה ממנה מצפים ליותר ככה זה ממנה מצפים ליותר. כמה צפוי.

אפרופו צפון

גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח.

shellyland

New member
טל ../images/Emo123.gif

הקפה בג'ארה לא היה מספיק חזק? מה צריך לעשות בשביל להחזיר אותך למציאות? כשבאתי לקחת אותה מהעננים היתה ענודה כבר קולות הקוקו והתנשמת ליהטה באזנה ז'וליאן הוורוד השאיר לנו קור פתלתול אני ידעתי שהיא תיפול אבל ניסיתי אני ניסיתי וז'וליאן הוורוד טווה מסביבי נייר צלופן בסרט אדום. (וולך, למי שלא יודע)

גנגי

New member
מתה שהם יקברו את השיר

"מה איתי*". *לאלו שלוקח להם יותר זמן מותר לקצר הליכים - דלגו על המילים העמוקות ישר לפזמון: "מה זה קרה לי.. טוב לי אורָלי!"

למעלה