ג'נגו ותומר יוסף

Nushi1980

New member
ג'נגו ותומר יוסף

שתי הופעות חיכו לי השבוע ועוד אחת שלישית שנתתני לאחותי החיילת המסכנה שממש בא לה. אז ככה - ג'נגו , אני מתה עליו, חבל שלא היו יותר אנשים, כמה מילים על מופע הפתיחה המעולה של אריה בורשטיין, סולן להקת דרייב הדבר הטוב הבא, תזכרו איפה שמעתם את זה, כמה שירים על האקוסטית, חבל שהיה מעט מאוד קהל. ג'נגו התחיל עם שבוע נשאר, וממשיך אנילא זוכרת את הסדר המדויק, אז תסלחו לי, היה את לנשום במים, לא קשה לי, 100 שקל אחרונים בהדרן, לב הנפלא החדש, ועוד המון, אני פשוט לא זוכרת הכל, צר לי, ג'נגו נתן הופעה פשוט מעולה, ההרכב היה מצויין, והוא אפילו חייך קצת, אחת ההופעות היותר משובחות שיצאו לי לראות בזמן האחרון וצר לי שהיה די ריק, אנימכחה לאלבום החדש שלא יקרא כן - כי רם אוריון מוציא אחד כזה גם בחודש הבא, אבל זה לא נורא כי גם לשיר לא קוראים כן כבר(לא יודעת איך קוראים לו), בקיצור היה מעולה. תומר יוסף, האמת הופתעתי מאוד לטובה, באתי בלי חשק ובלי מצב רוח והאמת כמעט ויתרתי, אבל תומר יוסף ולהקתו הכניסו לי קצב לשישי ועשו לי שמח וטוב על הלב, ירשמו לטובה השירים - usa זה באסה והביצוע המופלא לעיר מקלט. ושבת אחותי הלכה לחם ומחמם כך שאין לי רשמים או משהו, תאלצו לסלוח לי, אין לי יותר מידי מצב רוח לכתוב על משהו ולכן הביקורת אנמית. נעה

borke

New member
אהה

אז כנראה שזו איזו מגמה בהופעות שלו כי גם בהופעה באלפנט הפאב היה ריק

שלמונזה

New member
חלילה מגמה ../images/Emo168.gif

בהופעה שאני הייתי בלבונטין היה מפוצץ [אומנם זאת היתה הופעת בכורה אחרי שנתים שלא אבל עדיין....] מאמינה שההופעה הבאה שלו בת"א תהיה גם מלאה. פשוט אנשים עצלנים בירושלים. [או הולכים להופעות אחרות שבעיניהם יותר שוות, אבל לא יודעת מה יותר שווה מג'נגו]

יש תופעה כזאת בירושלים

שכשיש הופעות גדולות ונחשבות במעבדה אז בדרך כלל הצוללת ריקה. כשאין משהו מיוחד במעבדה אז הצוללת מתמלאת יפה. נכון שלפעמים זה קהל אחר והקהל של הצוללת הוא בדרך כלל יותר צעיר. אבל ככה זה הולך. כי אין עד כדי כך קהל שצמא להופעות בירושלים אין מה לעשות. ביום חמישי שהיה ג'נגו בצוללת היה היהודים במעבדה. ביום שישי שהיה תומר יוסף בצוללת היה עברי לידר במעבדה. דיברתי עם אנשים שהיו בהופעות האלה והם אמרו שהיה די ריק בשינייהם. אני אישית הייתי הולך גם לג'נגו וגם לתומר יוסף אם לא היה היהודים ועברי לידר במקביל. אני זוכר מקרים דומים עם דפנה והעוגיות שהיו במקביל למשינה. או אסף אמדורסקי ויהודית רביץ ששנייהם הופיעו במקביל לצליל מכוון בצוללת.

שלמונזה

New member
ונושי פז!!! ../images/Emo168.gif

לא אסלח לירושלמים על ההברזות פעמיים לנושי פז בסינדרום היו בערך 3 אנשים וכל אנשי התו או משהו, נושי לא חזר לירושלים מאז...

Nushi1980

New member
הסינדרום בהופעה של ג'נגו

היה די ריק צר לי לאכזב אותך, והיהודים??? האחות הקטנה של חברה שלי היתה שם והיא בת 10 אם אני לא טועה, וכמה שהערכתי את היהודים , כל ההערכה שהיתה לי (והיה לי את הדיסק הראשון בגיל 15 שהוא רק יצא, ) ירדה ברגע שהם נהיו להקה של פרסומת מהלכת... ג'נגו כל כך הרבה יותר טוב

למעלה