גנב מגנב פטור?

Nihau

New member
גנב מגנב פטור?

העלילה של civil war נשמעת בצורה חשודה מאוד דומה למציאות המתוארת ב"משפחת סופר על" בה הממשלה מסבסדת ותומכת בגיבורי על הנשענים עליה למחייתם ושמירה על זכויותיהם. לדעתי ראו החבר'ה של מארבל שהרעיון עובד ומצליח ומיהרו לשכפל אותו בקומיקסים משובטים לרוב.

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

כל משפחת סופר על מועתק מהקומיקסים של מארוול (זה ברמה ששאלו את סטן לי מה הוא חושב על הסרט הוא אמר שהוא מרגיש כאילו שזה משהו שהוא כתב,הוא כל כך צודק). זה ממש מעצבן אותי ההעתקה של פיקסאר.

spidey 82

New member
רעיון חוק הרישום אינו חדש.

זה קרה ב-Watchmen שיצא לאור ב-86'; חוק רישום מוטאנטים תמיד ריחף כאיום מעל האקס-מן. מארוול לקחה אירועים ונסיבות שהתרחשו בשנתיים + האחרונות ביקום והובילה אותם לעבר האירוע הבלתי נמנע שהוא Civil War. אני אוהב את אינקרדיבלס, אבל אפילו היוצרים מודים שזו מחווה לגיבורי על, קומיקס ותרבות הפופ. משפחת פאר מבוססת באופן חופשי על פנטסטיק פור, חוק הרישום נלקח מווצ'מן, הרובוט הענק מזכיר מאוד את דוק אוק ב'ספיידר-מן 2', האי של סינדרום דומה לתפאורה ממוצעת בכל סרט ג'יימס בונד(שלא לדבר על שימוש בנעימות מוזיקליות מתוך סרטי הסדרה), האווירה והעיצוב הכללי הם מחווה ברורה לתרבות שנות ה-60.

spidey 82

New member
זה לא הורס אותו.

את אותם הדברים אתה יכול לשמוע בתוספות ה-DVD שרק מעשירות את החוויה.

בנוגע לאי...

זה היה נראה יותר כמו שילוב של: האי של "כנפי הרעם" + "אבודים" + "אי המשאלות"(סדרה נוסטלג'ית)

DDN

New member
כמו שלא הסכמתי איתך בטלפון

אני עדיין לא מסכים. אבל אני פשוט לא חושב שכל רעיון שנמצא היכנשהוא הוא העתק של רעיון אחר (זה יהיה עצוב לחשוב ככה) מצד שני, אני לא חושב שפיקסאר המציאו את מיסוד גיבורי העל (האם הJLA היא לא ליגה ממוסדת בצורה כלשהי? האם האוונג'רס לא היו ממוסדים?)

spidey 82

New member
JLA עובדים בשיתוף מלא עם ממשלות

העולם, האוונג'רס עבדו יחד עם הממשל האמריקני כמעט מאז ומתמיד ולרוב גם עם ש.י.ל.ד. אבל הם מעולם לא מסרו את זהויותיהם לממשל. אף אחד לא יודע את מרבית זהויותיהם של חברי הליגה ועד לפני שנים רבות גם הם לא הכירו זה את זה (היום כל טירון שמצטרף למקצוע קורא לסופרמן "קלארק" כאילו הם גדלו באותה חווה). למעט קפטן אמריקה שעבד עבור המדינה ובכירים ידעו את זהותו האמיתית, מרבית חבריו לקבוצה הסתירו את זהותם מהממשל, מהציבור ואף מחבריהם. (ג'נט ואן דיין יצאה עם טוני סטארק, הספונסר של הקבוצה, בלי לדעת שהוא חברה לקבוצה איירון מן). אבל כיום מרבית חברי הקבוצה הם בעלי זהות ידועה לממשל ו/או לציבור, חלקם נחשפו לפני חוק הרישום.

למעלה