dory30
Well-known member
הכל נשאר במשפחה: ינקי דרעי כבר נהנה מתנאי שר | כלכליסט
עלות השכר של דרעי הבן כמגייס משאבים בהסתדרות הציונית היא כמיליון שקל בשנה. נמשכים המגעים להשאיר את האב סמוך לשולחן הממשלה
מאיפה אתה יודע שהידיעה הומצאה? אתה מנוי לאתר פייק ריפורטר?מצחיק לראות אנשים רציניים לכאורה לוקחים את המצאות התשקורת כל כך ברצינות תהומית.
אה זה פשוט. מתחיל בלעשות 1+1 ולהפעיל את המוח. לאחר שתעבור את השלב הזה תעלה מולי ואסביר לך איך ממשיכים משם (אם כי רוב המבצעים כבר פורשים לאחר השלב הזה, מאחר והוא לגמרי מספיק כדי להבהיר שמדובר בהמצאה אחת גדולה ומגוחכת).מאיפה אתה יודע שהידיעה הומצאה? אתה מנוי לאתר פייק ריפורטר?
מי שיש לו פה גדול, לרוב מתהדר ב-ז קטן.אה זה פשוט. מתחיל בלעשות 1+1 ולהפעיל את המוח. לאחר שתעבור את השלב הזה תעלה מולי ואסביר לך איך ממשיכים משם (אם כי רוב המבצעים כבר פורשים לאחר השלב הזה, מאחר והוא לגמרי מספיק כדי להבהיר שמדובר בהמצאה אחת גדולה ומגוחכת).
אוקיי. אז? אין לי מושג אם יש לי פה גדול או לא. אני יודע שאין לי .. קטן. אבל עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה עניינו של מאן דהוא כאן בתפוזמי שיש לו פה גדול, לרוב מתהדר ב-ז קטן.
כשתפסיק להתייחס למוח שלי, תזכה לתשובה עניינית.אוקיי. אז? אין לי מושג אם יש לי פה גדול או לא. אני יודע שאין לי .. קטן. אבל עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה עניינו של מאן דהוא כאן בתפוז.
התחשוק נפשך גם להוסיף התייחסות עניינית כלשהי לדברי, או שזה ממש חייב להיות רק ברמה הזאת?
המוח שלך מצוי בז' שלך? איבדת אותי...כשתפסיק להתייחס למוח שלי, תזכה לתשובה עניינית.
ימנים, ימנים, כנופייה של תחמנים...המוח שלך מצוי בז' שלך? איבדת אותי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.