גנבים במשחקיות?

מ י כ

New member
גנבים במשחקיות?../images/Emo123.gif

היום הייתי עם הילדים בקניון קרית אונו,עשינו קצת קניות והלכנו למשחקיה עם תיק ושקית מפוקס..התיק והשקית הוחבאו בתוך המתחם מאחרוי ספסל דגימבורי ואני התרכזתי בלא לאבד את הילדים(משימה מאתגרת מספיק...)מידי פעם הצצתי והכל היה במקום,גם בשתי הפסקו שתיה שעשינו,עדיין הכל היה ורק כשבאנו ללכת לא מצאנו את שקית הפוקס(שתי חולצות גברים לאחים שלי בשווי 150 ש"ח) אני חייבת לציין שמעבר לבאסה אני פשוט המומה-אני בן אדם מפוזר מטבעי,והרבה פעמים אני מפזרת חפצים ונעליים במשחקיות להרבה זמן ללא השגחה ועוד לא קרה לי דבר כזה. לביתי הנעול פרצו כבר פעמיים אבל איכשהו במשחקיה...די בניתי על סולידריות של נשים ואימהות-הרי כולם משאירים את התיקים בצד ורצים אחרי הילדים,לא?(חוץ מאלה שמכניסים בני עשר למשחקיה עם הגבלת גיל והולכים לנוח בבית קפה ממול..
) בקיצור התאפקתי לא לקלקל בילוי מוצלח לילדים עם הבאסה שלי ועכשיו אני מרשה לעצמי לקטר..(סוכריה את מוזמנת לשרשר אם יש לאן..)

לדעתי - יותר סביר להניח שהיא נלקחה בטעות.

אם מישהו היה רוצה לגנוב הוא היה מעדיף לקחת את התיק שלך, לא? שקית של פוקס היא כ"כ נפוצה שאולי מישהו התבלבל וחשב שהיא שלו, ולקח אותה בלי להציץ בתוכנה.

מ י כ

New member
לצערי קשה לי להאמין

מדובר בשתי שקיות פוקס קשורות בידית,שבכל אחת יש אריזת מתנה של פוקס...(שרואים כבר מבחוץ...)

מזכיר לי...

פעם הלכתי עם שיר לקנות נעלים ב"גלי". היתה איתי שקית עם טרנינג מלוכלך שלה ששמתי שם על אחד המושבים והלכתי. אחרי כחצי שעה נזכרתי בשקית, חזרתי לחנות והשקית לא היתה שם. לא הצחתי להבין מה גורם למישהו לקחת שקית עם בגדים מלוכלכים רק בגלל שאין לידה אף אחד. למחרת השקית היתה בגן של שיר. מסתבר שמישהי שיהתה אותה מהקיבוץ, ראתה ששכחתי את השקית ולקחה אותה כדי להחזיר לי. אני לא בטוחה שזה אותו המקרה, אבל אולי מישהו לקח בטעות? ואולי באמת מישהו נכנס כדי לגנוב - גנבים בד"כ נכנסים דווקא למקומות בהם משתובבים אנשים שסומכים על אחרים ומשאירים פרצה. אחרת לא היה להם מה לגנוב...

יופיופ6

New member
אוייש! מבאס מאוד!!

מזדהה לגבי המשימה הקשה של להתרכז בילדים. אני אף פעם לא מצליחה בכלל להציץ לעבר התיק. וגם אני תמיד בונה על זה שכולם משאירים/ות את התיקים והשקיות. אגב, נגשת להנהלה שם? או לבטחון? יש סיכוי שמישהו לקח את זה בטעות?

יופיופ6

New member
ההודעה שלי נשלחה רק עכשיו אבל כתבתי אותה כבר

לפני חצי שעה... רק עכשיו הגעתי לשלוח אותה. מצטערת על הדברים החוזרים.

מ י כ

New member
נגשתי לביטחון

והם לקחו את הפרטים למקרה שזה יוחזר...אני די סקפטית.

אפרת12

New member
יש מקום לסקפטיות

אבל גם לאופטימיות - כי קצת מוזר שלקחו רק את השקית, אם אלו גנבים (או שזה גנב הגון שלא רוצה להפריע לך להגיע הביתה ולהעלים לך מסמכים אישיים?...) אבל רציתי לספר לך על מקרה שקרה לנו - כשדור היה קטנצ'יק היינו כולנו בקניון רחובות, קנינו כל מיני דברי, ושקית אחת שכחנו על שולחן במתחם האוכל. רק כשחזרנו הביתה גיליתי את זה. אורי נסע בחזרה לקניון, ניגש לאחד מאנשי הבטחון (באחת הכניסות), הוא פנה לאחד אחר, ששמע על שקית שהגיעה למישהו אחר (האחראי עליהם, אני חושבת) - מישהו היה הגון מספיק כדי להעביר את זה לידים טובות. הלואי וזה מה שקרה אצלכם גם.

אכן מבאס.....

במקרה אני מכירה את המשחקיה הזו כי המשרד שלי נמצא בקניון הזה.... מבאס ביותר!!! הכי אני לא מבינה את האנשים שיש להם לב לקחת משהו לא שלהם וללכת. נמאס לי לשמוע מסביב שאין ערכים לאנשים, שגונבים ומשקרים בלי למצמץ. בושה של חברה. זה קרה לי שלשום גם - מסיבת סיום הגן של אלון היתה שלשום בפארק ברמת גן, היתה ליצנית ומתנפח וכל ילדי הגן וההורים. כולם השתוללו ונהנו ואני הייתי עסוקה בלוודא שהילדים בסדר וגם לפטפט עם שאר ההורים והצוות.... בסוף הערב כשבאנו ללכת חיפשנו את הנעליים של רעות (כפכפי עור עם פרחים ורודים - מתנה של אבא שלי מספרד) ואין! הכפכפים נעלמו, סרקנו את כל השטח (היינו בין האחרונים לעזוב) הפכנו הכל ולא מצאנו אותם. היתכן שמישהו הרים זוג נעליים משומשות של ילדה??? ועוד ההורים של הגן??? רעות חזרה הביתה יחפה ומבואסת.

לבנה123

New member
אוי.

מגעיל נורא. מה אני אגיד לך? אני תמיד מנסה לנחם את עצמי במצבים האלה ולספר לעצמי שאם מישהו היה צריך להגיע לכדי לגנוב, כנראה שהוא כ"כ עני ומסכן (זה הרי שטויות, ויש גם סתם אנשים רעים, אבל איכשהו זה עוזר לי)

למעלה