גנבו לי 900 דולר. אוף.
א איתי דתי 27 New member 1/6/11 #2 גנבו בודאות? לא נאבד,או שכחת,או נפל איפשהוא??? איזה עצוב לפתוח כך את היום...
מ מצפה לגאולה1 New member 1/6/11 #6 בעז"ה נקווה לטוב...ברוך שובך איתי /tapuzforum/images/Emo13.gifדתי 27, התגעגענו. עד כמה שידוע לי אתה סטודנט? לימודים מבחני סמסטר?
בעז"ה נקווה לטוב...ברוך שובך איתי /tapuzforum/images/Emo13.gifדתי 27, התגעגענו. עד כמה שידוע לי אתה סטודנט? לימודים מבחני סמסטר?
ס ספר ריק New member 1/6/11 #3 אני מניח שפנית למשטרה אז אוכל רק לאחל שהחקירה תסתיים בהצלחה ושהכסף יושב אליך במלואו. /tapuzforum/images/Emo201.gif
אני מניח שפנית למשטרה אז אוכל רק לאחל שהחקירה תסתיים בהצלחה ושהכסף יושב אליך במלואו. /tapuzforum/images/Emo201.gif
L leopold5 New member 1/6/11 #4 כן, נקווה לטוב אני מקווה שמי שזייף את חתימתי ולקח את כספי עושה בו שימוש מועיל לחברה ולעם
ס ספר ריק New member 1/6/11 #9 היום יש מצלמות ואמצעי חקירה טובים מאד אני מניח שבמקום שבו ניתן הצ'ק (אם הבנתי נכון שמדובר על חתימה בצ'ק) יש מצלמות שיאפשרו לגלות מי הנוכל. וכל הכבוד על קור הרוח וההסתכלות החיובית! די מפחידה הידיעה שבקלות כזו עלולים לגנוב לכל אחד סכומים כאלו.
היום יש מצלמות ואמצעי חקירה טובים מאד אני מניח שבמקום שבו ניתן הצ'ק (אם הבנתי נכון שמדובר על חתימה בצ'ק) יש מצלמות שיאפשרו לגלות מי הנוכל. וכל הכבוד על קור הרוח וההסתכלות החיובית! די מפחידה הידיעה שבקלות כזו עלולים לגנוב לכל אחד סכומים כאלו.
ר ריק בש New member 2/6/11 #10 מה זאת אומרת זייפו את חתימתך?? המחאה? אני קצת בקיא בנושאים האלו. אתה יכול לפנות בפרטי. אולי אוכל לעזור.
מה זאת אומרת זייפו את חתימתך?? המחאה? אני קצת בקיא בנושאים האלו. אתה יכול לפנות בפרטי. אולי אוכל לעזור.
מ מצפה לגאולה1 New member 1/6/11 #5 לבי איתך נתנאליקו.... /tapuzforum/images/Emo130.gifיהי רצון שעל טוב לבך הקב"ה ימצא בעבורך את הדרך למצוא את הכסף...
לבי איתך נתנאליקו.... /tapuzforum/images/Emo130.gifיהי רצון שעל טוב לבך הקב"ה ימצא בעבורך את הדרך למצוא את הכסף...