גנבו לי את הכיסוי!!!! אמא'לה.... אני לא ישנה הלילה!!!!!!!!!
א אהוד א1 New member 19/12/04 #2 "לרט" בסלמה. תגשי לשחר מלרט ברח' סלמה (בין "פרפר" לבורדל).תגידי שאת מהעמותה והוא יעשה לך מחיר טוב.
ה הרושמת New member 20/12/04 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אומר לו שאתה שלחת אותי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אומר לו שאתה שלחת אותי
א אהוד א1 New member 20/12/04 #6 את יכולה אבל חבל...../images/Emo4.gif הוא ידפוק לך מחיר בגלל זה.הכי טוב תבואי כשהוא לא נמצא בחנות ורק הבחורה החדשה שם .היא בניגוד אליו דווקא סימפטית...
את יכולה אבל חבל...../images/Emo4.gif הוא ידפוק לך מחיר בגלל זה.הכי טוב תבואי כשהוא לא נמצא בחנות ורק הבחורה החדשה שם .היא בניגוד אליו דווקא סימפטית...
T *Trinity* New member 20/12/04 #7 פחחחחח שלא תעבוד עליך ה-../images/Emo68.gif דופקת מחירים יותר מהתמני! אבל דופקת עם חיוך...
ה הרושמת New member 20/12/04 #8 מה את כבר יודעת על הדפיקות שלי../images/Emo35.gif אולי עלהדפיקויות שלי... אבל זה כבר סיפור אחר ואתה... תציג את עצמך כשאתה בא!!!!!!!!
מה את כבר יודעת על הדפיקות שלי../images/Emo35.gif אולי עלהדפיקויות שלי... אבל זה כבר סיפור אחר ואתה... תציג את עצמך כשאתה בא!!!!!!!!
ה הנשמה הצהובה New member 20/12/04 #9 על דפיקויות שלי אתה פורט.... רושמת יקירתי הייתי מציע לך לשנות את המיקום של האופנוע,אני מקווה שלא שמו עליו עין. בכל מקרה תהיי ערה למה שקורה שם. ADIOS CHICUITITA
על דפיקויות שלי אתה פורט.... רושמת יקירתי הייתי מציע לך לשנות את המיקום של האופנוע,אני מקווה שלא שמו עליו עין. בכל מקרה תהיי ערה למה שקורה שם. ADIOS CHICUITITA
כ כ לוין New member 20/12/04 #11 מי הולכת לישון עם סכינים לא מתפלאה קמה עם חתכים. שיט, נגמרו לי הגלולות השחורות, נראה לי שאני יעבור לגלולות אדומות. זה ירגיע אותי. כן.
מי הולכת לישון עם סכינים לא מתפלאה קמה עם חתכים. שיט, נגמרו לי הגלולות השחורות, נראה לי שאני יעבור לגלולות אדומות. זה ירגיע אותי. כן.