גן עדן - לא בשבילי

גן עדן - לא בשבילי

גן עדן (לא בשבילי) ----------------- אינני יכולה להזכר כשהייתי צעירה איני יכולה להסביר אם היה זה נורא אך חיי נמשכים שלא כקדמותם בעמקי עינייך שרידי פניי בעיתם הייתי כה למעלה הייתי כה למטה במעלה השמים במעמקי באדמה הייתי כה עיוורת, לא ראיתי שגן העדן, לא בשבילי ועכשיו בצרפתית: מסביבי לא יכולתי לראות מיהם אותם מלאכים כמובן שלא אנוכי ופעם אחת אני נשברתי ופעם אחת לא בכיתי ישנו אור מעל ראשי בעמקי עיניך קבורה נשמתי שיר גאוני~!

libi k

New member
השיר הכי מדהים מבחינת הLyrics../images/Emo108.gif

הוא mer girl לפי דעתי הוא הכי גאוני וחושף אל הגיגיה האמיתיים ורגשותיה של מדונה. Mer girl I ran from my house that cannot contain me From the man that I cannot keep From my mother who haunts me, even though she´s gone From my daughter that never sleeps I ran from the noise and the silence From the traffic on the streets I ran to the treetops, I ran to the sky Out to the lake, into the rain that matted my hair And soaked my shoes and skin Hid my tears, hid my fears I ran to the forest, I ran to the trees I ran and I ran, I was looking for me I ran past the churches and the crooked old mailbox Past the apple orchards and the lady that never talks Up into the hills, I ran to the cemetery And held my breath, and thought about your death I ran to the lake, up into the hills I ran and I ran, I´m looking there still And I saw the crumbling tombstones All forgotten names I tasted the rain, I tasted my tears I cursed the angels, I tasted my fears And the ground gave way beneath my feet And the earth took me in her arms Leaves covered my face Ants marched across my back Black sky opened up, blinding me I ran to the forest, I ran to the trees I ran and I ran, I was looking for me I ran to the lakes and up to the hill I ran and I ran, I´m looking there still And I smelled her burning flesh Her rotting bones Her decay I ran and I ran I´m still running away...

ורד18

New member
את כל-כך צודקת!!!

בפעם הראשונה שקראתי את mer girl אני פשוט הייתי בשוק עד כמה שהמילים של השיר הזה מדהימות!!! אני פשוט קראתי אותם איזה מאה פעמים כי הדבר הראשון שאני עושה כשאני קונה דיסק חדש של מדונה זה לקרוא את המילים והמילים של השיר הזה משכו אותי במיוחד!!! מילים כל-כך מיוחדות וקסומות!! אני זוכרת שבהופעה בזמן השיר אז הייתי בכזה אטרף כי המילים שלו לדעתי פשוט מחשמלות, גם כשאני שומעת את הדיסק ואני מגיעה לשיר הזה אז אני פשוט מפסיקה לעשות כל מה שעשיתי ופשוט מקשיבה, אני חולה על השיר הזה!! האמנם זה לא השיר האהוב עליי אבל מבחינת המילים הוא פשוט מדהים אם כל-כך הרבה משמעות ועוצמה! ורד!

MadonnaFan

New member
כולכן צודקות... וצודקים...

אכן, mer girl הוא פשוט שיר מדהים, מרגש מאוד, אחד מהשירים שלוקחים אותך יותר עמוק אל תוך נפשה של מדונה. אחת הסיבות שאני אוהבת את ריי אוף לייט, חוץ מרמתו שמתעלה מעל כל האחרים, היא שיש בו הרבה שירים כאלה. אבל mer girl, אולי יותר מכולם... ובקשר לפרדייז: לדעתי, מהשירים היותר טובים במיוזיק. באמת, שיר פשוט מדהים. מדהים לגמרי. מעולה, מבחינה מוסיקלית וטקסטואלית. והצורה שהיא ביצעה אותו בהופעה- פשוט מדהימה. כל כך יפה. מלך פופ יקר, אני חושבת שהתרגום שלך מקסים, אבל שינית מלים, לא? אני מעדיפה תרגומים ישירים... וד"א, נחשו איזה יום לי היום?! מעין נ.ב צירפתי טפט מדהים ממדונהארמה, של פרדייז... ששוכן לו לבטח על המחשב שלי...

ורד18

New member
איזה יום?

יש כמה אפשרויות: 1. יומהולדת- אם כן אז מזל טוב 2. לא עלו לי בראש, כי מה כבר יכול להיות מיוחד שאת רושמת עליו כאן? לא משנה, בכל אופן מה שזה לא יהיה אז בהצלחה! ביי ביי ורד!

MadonnaFan

New member
כן, יומהולדת...

לייתר דיוק, היה יומולדת... ביום ראשון... אני עדיין בלבטים קשים אם לגלות לכם בת כמה אני... peace&love מעין

ורד18

New member
מזל טוב!!!

המון מזל טוב! ולמה לא לספר בת כמה את? זה לא אמור להיות סוד! בכל אופן שיהיה במזל וכו´ תהני מהחיים ולסיום שוב- מזל טוב! ורד!

לא הוספתי

כלומר הוספתי אולי כמה מילים אבל זה לצורך החריזה של השיר דבר שחיביים לעשות בכל אופן הפירוש נשאר כמעט אותו דבר

libi k

New member
למעין.....קצת באיחור אבל../images/Emo108.gif

שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת שמח!
שאני אגלה?....*צוחקת ברשעות*

MadonnaFan

New member
תודה הילה, תודה ליבי... *חונקת את

ליבי* תודה!
ד"א, רועיקי, אל תעלב שמחקתי את המזלטוב שלך.. פשוט כתבת שם בת כמה אני, וזה די מביך בפורום הזה... ארמ... אני עדיין מתלבטת אם להקשיב להיל´וש או לא... מעיין

למעלה