גן מונטסורי

debgil

New member
גן מונטסורי ../images/Emo108.gif

שלום לכולכם, אנחנו מתלבטים בקשר לגן ברעות, האם מישהו יכול להמליץ (או לא !!) על הגן שם. תודה, גיל

רחלילי

New member
לאיזה גיל את מחפשת

הלכנו כמה אמהות לבדוק, חלקנו גרות ברעות, חלקנו במודיעין. אף אחת מאיתנו לא רשמה את הילד לשם. אני חושבת שהגן מתאים לגילאים היותר גדולים מאשר לצעירים. השאלה היא מה לך כאמא חשוב, כי מה ש-לנו היה חשוב לא מצאנו שם, למרות הקרבה היחסית לבית של כמה מאיתנו.

debgil

New member
מה אתם חיפשתם ??

אנחנו מחפשים לגיל של שנה ועשרה חודשים.

רחלילי

New member
חיפשנו

מסגרת לא גדולה מידי עם מטפלות שנותנות יחס חם ומקום שבגדול אוהב ילדים (אני מצפה למקום כזה לפחות בשנים הראשונות אחרי זה הילדי הופכים ממילא להיות מספר ברשימה מתו כמה עשרות ) שיהיה אמין, בטיחותי, ושוב המון חום. לא יזיק גם תכנים (אם כי בגיל שנתיים לדעתי כבוד לילד, לגופו, חום ואהבה זה הדבר הראשון). שידברו איתם שישירו להם שיספרו להם ושימחישו להם. שילמדו אותם אם כי זה לא אוניברסיטה. שיהיה אוכל בריא, ומספיק, מה עוד? שיהיה מואר ונעים להיות שם. זה מה עולה לי בראש כעת.

bonitta

New member
גני מונטסורי

גם אנחנו ביקרנו בגני מונטסורי, היחס של מטפלות-ילדים היה נראה לנו גבוה מדי, יותר מדי ילדים, פחות מידי אנשי צוות. הילדים בגיל הרך הזה מאוד חשוב, היחס האישי החם, ולכן לא נרשמנו לשם. אנחנו נרשמנו למשפחתון של שירה וויט אם את רוצה פרטים את יכולה לשלוח אליי מסר.

ב נ ה

New member
מונטסורי

אם הולכים על גן ולא על מסגרת קטנה יותר ,הגן של מונטסורי נראה לי אופציה לא רעה,הגן גדול מואר מאובזר,חצר מקסימה, רחבת גמבורי גדולה במרכז בקומפלקס הגן הוא חלק מממבנה תקני ,שרותים מותאמים לילדים בטיחותי וכו...שמעתי דברים מצויינים על הגננת חגית(מיועדת לצעירים)ועל הצוות של,יחס המטפלות סביר (לא מעולה אבל סביר).המחיר 2280 כולל כבר חוגים ושומר.מכירה לא מעט הורים מרוצים. חסרונות-27 ילדים זה לא מעט,גם אם יש הרבה אנשי צוות. מצריך נסיעה. חוזה דרקוני(תנאי ביטול). בצהריים אוכל מקייטרינג(לטוב ולרע). <אנחנו בחרנו לבסוףלהישאר שנה נוספת במסגרת קטנה בהרבה>

debgil

New member
גן מונטסורי

שלום. האם את יכולה לתת לי פרטים על המשפחתון של שירה? כמה ילדים יש וכמה אנשי צוות? האם ההרשמה כבר נסגרה? תודה רבה!

שיחרורה

New member
הפעוטון של שירה מדהים!!! ומקסים!!

אני מכירה מקרוב אותו והוא נפלא! יש לה כמה קבוצות גיל והמלצות חמות!!!

רחלילי

New member
אמנם לא היינו אצלה במשפחתון

אך פגשתי את שירה יותר מפעם אחת בזמנו והיא עשתה רושם של בחורה מקסימה וחמה. צריך לבדוק עם מי היא עובדת (אין לי מושג) כמה ילדים במשפחתון, האם הגילאים מתאימים לכם, האם אין פערים גדולים מידי בגילאים, האם היא מאפשרת זמן הסתגלות ראוי לתינוק עם ההורה, איפה הילדים ישנים, ובכלל (אני מעלה נקודות לבדיקה אין לי מושג מה התשובות עליהן פשוט לבדוק). אבל שורה תחתונה אני התרשמתי ממנה מאד לטובה כאדם בזמנו-משהו שקשה לומר על רוב המטפלות במשפחתונים שבדקתי.

רחלילי

New member
אני מדברת על שירה וייט

לא על שירה המהוללת הידועה והמוכרת שאינני מכירה ומעולם לא בדקתי את הגנים שלה. אני מדברת על שירה שהיא בחורה צעירה (סביב גיל 30) שיש לה משפחתון/פעוטון באזור השמשוני.

למעלה