גן מאיר

menimm

New member
גן מאיר

מישהו/י יודע במקרה מתי הגן יהיה פעיל ? עד עתה נראה שהגן מוכן לקבלת קהל.. אבל האורות בלילה כבויים... כמה נחכה עוד עד שמישהו יגזור סרט אדום???
 
לא יודעת, אבל תציק לעירייה...

בכל דבר, שאתם לא מבינים את הגיון המיוחד של עיריית תל אביב, אפשר לפנות אלאהם, גם באתר של העירייה (ב"קישורים" - סרגל אפור, יש דרך נוחה, להגיע). אני כבר כמה שנים מציקה להם, פיתחתי שיטה, שהמכתב לא ילך לעבוד, במגירה של פקיד האחראי - בכל עיניין, את המכתב שולחת לכמה מקומות, במקביל. 1. ראש העיר, 2. המחלקה האחראית 3. מבקרת העירייה, 4. תלונות הציבור. גם ככה, התשובה יגיע כעבור חודשיים. בחלומותי הוורודים, פותחים לוח תלונות בפורום, שמעיריית תל אביב נקבל תשובה, בתוך יום-יומיים. אבל בשביל זה, צריכים לצבור כוח!!! וזה תלוי מכם!
 

menimm

New member
כמו שאני מבין את זה...

פיתחת שיטה שבה המכתב יילך לאיבוד בארבע מקומות בו זמנית. מה שיעלה את הסיכוי שימצאו אותו פעם, אם יחפשו אותו.
 
צריך להכיר את המנגנונים האלה...

אם אתה כותב, שהעתקות שלחתה למקומות האלה, הסיכוי קטן, שכולם יזרקו לפח. גם בזה אין קשר הדוק בין המחלקות, לכן הפחד,שמ:4 , שמשהו יתיחס בכל זאת, מונעה "לעבד" את המכתב. פעולה משלימה,לאחר שבועיים, שאת המכתב שולחים כל יום בפקס לראש העיר. מילת הקסם = הקפדה. זה מוצאיה מדעתם את כל הפקידים!
 
למעלה