גן חיות או קרקס?

גן חיות או קרקס?

גזרים ענקיים משתלטים על כדור הארץ. הם רואים אם האוול שנעשה לצמחים ע"י בע"ח ובני אדם בעיקר! הם מחליטים לשעבד את בני האדם לעבודות שעד עתה הצמחים ביצעו בעבורנו. אותי, כמובן, הם החליטו להרוג. תעדיפו להיות פרח או עץ?

AngeIDust

New member
שאלה פילוסופית קשה

הייתי בוחרת להיות פרח, אורכידיאה אם אפשר, כי זה פרח יפה ואף אחד לא דורך על אורכידיאות.

AngeIDust

New member
כן

ועוד כל מיני הטבות אבל לא רציתי להשמע חננה שלמדה טוב למבחן בבוטניקה

Psychodish

New member
אהה, שכחתי הסבר

טוב, לעץ שלא הייתי מתנגדת להיות לא נמשכות דבורים. לא משנה באיזו עונה, הגזע תמיד שם. ועץ נמשך שנים (אלא אם לא משמידים אותו). ויש את רשרוש העלים, שזו מוזיקה לאזניים. לא הייתי מתנגדת בתור עץ לשמוע את זה יום וליל. וגם יש את הציפורים המתוקות שבאות ובונות להן קן. ויש המון חיים בעץ (בעליי חיים לדוגמא כל מיני זחלים חמודים וסנאים יפים). הייתי רוצה להיות עץ שמושך פרפרים. נ.ב ראיתי היום סנאים מקפצצים להם בעצים ליד הבית. ושלא נדבר על החבורת איילים (לא יודעת בדיוק אם זו איילה. נו החיה היפה עם הקרניים שזה גם דיי טעים) שראיתי ממש בכניסה לבית. ככה זה לחיות על הר באמצע יער.חהחהחהחה

ציקהלה

New member
אני יהיה קקטוס

שאף אחד לא יגע בי וגם אם יגעו בי וישברו אותי אני ימשיך לצמוח. חוץ מזה אני קוצני מבחוץ ונעים מבפנים (כמו צבר).

AnnabeI Lee

New member
פרח../images/Emo142.gif

חיים קצרים ומעניינים יותר משל עץ. יונה אתה כזה חנון

פרח...

כחלית ההרים. כי ניתן למצוא אותו בעיקר בהרי הנגב או החרמון (אני אוהבת נוף הררי), עלי הכותרת הם כחולים או סגולים (או שילוב מדהים של שניהם) וסגול הוא הצבע האהוב עליי. והם פורחים באביב בחודשים מרץ עד מאי. לא סובלים מקור ולא מחום (ואני שונאת כשקר מידיי או כשחם מידיי).
בנוסף, חיפוש ראנדומלי בגוגל לפני מספר שנים, אחר המשמעות של SHIRAN באנגלית הוביל אותי לפרח סגלגל ורדרד בשם שירן
, אז כנראה שפרח מתאים לי להיות יותר מעץ [= מה לגביך יונתן, נניח שהם לא הורגים אותך. מה היית רוצה להיות?

ספציפי!

סוף סוף מישהו שואל מה אני רוצה =) והתשובה: עץ בונזאי אני אחיה עד 150 שנה, יטפלו בי יפה וישקו אותי כל יום! אולי קיסר יפן יעניק אותי במתנה לנשיא ארה"ב ויצא לי לדעת את כל הסודות. אולי סתם איש עסקים שוויצרי עשיר ישים אותי במשרד ויעסיק פיליפינית במשרה מלאה שתשקה אותי יום יום. חיים נינוחים בחוסר מעש ונוף משתנה =)

למעלה