גן חדש

danlim

New member
גן חדש

שלום ,

אני צריכה קצת עזרה לגבי בני הבכורץהוא עבר השבוע לגן חדש.הוא בן 4 והוא עלה לגן טרום חובה.הוא מאוד חברותי ואוהב להיות בחברת ילדים.העניין הוא שאנחו לא מכירים עדיין את ההורים שם והוא גם לא הכיר עדיין את הילדים.האם זה נראה לכם מתאים להזמין חבר אליו כבר עכשיו או לחכות עם זה קצת?ואם כן לחכות אז עד מתי ? הוא מאוד צמא לחברים ומחפש את זה,בגן הקודם הוא היה אהוב והיו לו מלא חברים.אבל גם שם לא ידעתי איך לעשות את זה,איך להזמין חברים אליו,כי לא התחברנו להורים שם(אנחנו זוג די מופנם וגם אין לנו חברים..( אבל אני כן רוצה שהוא יפגש עם חברים אחר הצהריים)
אשמח לתשובות תגובות הצעות ועזרה בנושא
תודה!!

בהחלט

אם אתם מבלים עם הילד בגן ביום הראשון ללימודים, תוכלי לראות איזה מהילדים נראים לך מתאימים - ולדבר עם ההורים שלהם

danlim

New member
אבל אנחנו לא מכירים

אבל אנחנו לא מכירים שם אף אחד.ההורים יסכימו שהילד שלהם יבוא למשפחה אחרת שהם לא מכירים עדיין?בעיר אחרת..?אני לא רוצה ליצור מצב שנקבל כרגע סירוב והילד יתאכזב.

בגיל כזה ההורים באים עם הילד

ולא משאירים לבד
תזמינו את ההורים שנראה לכם שיהיה לכם נחמד יחד והילדים גם מסתדרים
בהמשך הילד כבר נשאר לבד, אבל קודם צריך שתכירו אותו והוא אתכם

בעיר אחרת? . גן משחקים

אין אף ילד בגן במרחק הליכה מכם?

בגיל הזה הורים לא סתם שולחים לבית אחר, אלא באמת מבלים שם לפחות כמה דקות, ואפילו את כל הביקור

מה שמזכיר לי - יש הורים עם נטיה להתנחל אצלך בסלון, ולפעמים אין לך חשק לארח מבוגרים.
ולכן אופציה נוספת זה להציע מפגש בגן משחקים

אז יש בפניכם אתגר

כי לכל שאר הילדים בגן, הרבה יותר קל ונוח להיפגש עם ילדים מהקיבוץ מאשר להגיע אליכם
וזה יימשך ככה כל השנה
בלי קשר לשאלה כמה הילדים יאהבו את בנך.

אז אני מחזקת את ההצעה להיפגש בגני משחקים בקיבוץ.

תנסי לראות אם יש משפחות שאחרי הגן הולכים ביחד לגן משחקים - ותצטרפו אליהם

וכמובן - תנסי ליזום. הורים נפגשים ליד הגן לפני סיום היום - תזמי שיחה עם אמא של ילד שנראה לך שהוא אהבו על בנך, תספרי שאתם הולכים לגן שעשועים, ותציעי שיצטרפו.

למעלה