גן בשיטת ABA אנא פני אלי במסר אישי תודה וסוף שבוע נעים
Z zeev38 New member 19/2/04 #1 גן חדש לילדי PDD לכל תושבי השרון (רעננה .כפר סבא .הרצליה ) אני מעוניין לארגן גן שיפעל בשיטת ABA לשנה הבאה לכל מי שמעוניין אנא השאירו טלפון או שלחו מסר
גן חדש לילדי PDD לכל תושבי השרון (רעננה .כפר סבא .הרצליה ) אני מעוניין לארגן גן שיפעל בשיטת ABA לשנה הבאה לכל מי שמעוניין אנא השאירו טלפון או שלחו מסר
Z zeev38 New member 20/2/04 #4 בחסות אלוט דיברתי עם אלוט ואם עיריית רעננה ועם יהיה מספיק ביקוש יהיה ניתן לפתוח גן בשיטת ABA
א אבא של סער New member 21/2/04 #5 נשמח להצתרף בני בן 3+10 אבחן PDD-NOS אנו תושבי גבעתיים אשתי תעבוד ברעננה בשנה הבאה טל 03-5733851 053-382747 תודה איציק
נשמח להצתרף בני בן 3+10 אבחן PDD-NOS אנו תושבי גבעתיים אשתי תעבוד ברעננה בשנה הבאה טל 03-5733851 053-382747 תודה איציק
נ נונינה1 New member 22/2/04 #7 לאבא של סער........... תבדוק כבר עכשיו אם העירית תשתף אתכם פעולה בנושא, כי מבחינת העיריה לא בטוח שגן ברעננה - שאומר שהעיריה שלכם צריכה לשלם על הילד לעירית רעננה, הוא פתרון שהם ילכו עליו בקלות. אני לא אומרת להתייאש, רק להתחיל לטפל מוקדם !!!
לאבא של סער........... תבדוק כבר עכשיו אם העירית תשתף אתכם פעולה בנושא, כי מבחינת העיריה לא בטוח שגן ברעננה - שאומר שהעיריה שלכם צריכה לשלם על הילד לעירית רעננה, הוא פתרון שהם ילכו עליו בקלות. אני לא אומרת להתייאש, רק להתחיל לטפל מוקדם !!!
Z zeev38 New member 22/2/04 #8 עד כמה שידוע לי יש שיתופי פעולה בין העיריות לגבי מישלוח ילדים לגנים בערים אחרות מכיוון שהעיריה צריכה למצוא פתרון לילד אם יש לכם מידע אחר אשמח לשמוע תודה
עד כמה שידוע לי יש שיתופי פעולה בין העיריות לגבי מישלוח ילדים לגנים בערים אחרות מכיוון שהעיריה צריכה למצוא פתרון לילד אם יש לכם מידע אחר אשמח לשמוע תודה
נ נונינה1 New member 22/2/04 #9 לא אין לי מידע אחר, ובעיה יכולה להתעורר במקרה שלעירית גבעתיים יש פתרון אבל לא את זה שאתם רוצים.... בכל מקרה המון בהצלחה.
לא אין לי מידע אחר, ובעיה יכולה להתעורר במקרה שלעירית גבעתיים יש פתרון אבל לא את זה שאתם רוצים.... בכל מקרה המון בהצלחה.