גן הקונגרסים

flowergirl5

New member
גן הקונגרסים

שלום לכולם!
האם למישהו/י יצא להיות בחתונה בגן הקונגרסים שבחיפה?
דיל החורף שהם מציעים מתאים לתקציב שלנו (וזה שיקול מאוד חשוב), אבל שמענו ביקורות מאוד שליליות על האוכל במקום (וזה אולי שיקול חשוב לא פחות).
אשמח להמלצות/דיס המלצות ממי שהיה שם.
תודה רבה! :)

הייתי ממש לא מזמן והאוכל היה נורא.

החתונה הקודמת שהייתי בה (אוקטובר) הייתה עם אוכל מצויין. אבל אני חושבת שהאחרון מהשניים יותר חשוב...

Princess Lotta

New member
מספיק שהייתי שומעת ביקורת 'מאד שלילית'

אחת, והמקום היה פסול מבחינתי, לא כל שכן כמה ביקורות גרועות
אגב יש מצב שהמחיר משקף את רמת האוכל....לא שאני מכירה אישית את המקום...
&nbsp

Sofi Sh

New member
אנחנו התחתנו שם בדצמבר

ודיל החורף שלהם מצויין!
לגבי האוכל- אנחנו שמענו רק תגובות טובות, כולל מקרובי משפחה אניני טעם למדי שהתפלאו מהאוכל הטעים. בטעימות היו דברים שפחות אהבנו ואותם בחרנו לא לשים בחתונה.הרבה פעמים זה גם תלוי בטעם של בני הזוג.
בחתונה עצמה טעמתי מהאוכל רק בקושי,אבל מה שטעמתי היה טעים- ויותר מזה, שתי חברות טובות שלי התחתנו שם לפנינו ובשתי החתונות האוכל היה מוצלח.
&nbsp
אני מאוד ממליצה, ואם אתם הולכים על זה- פנו לגליה המדהימה, היא באמת תעשה הכל כדי שתהיו מרוצים :)
את מוזמנת לשאול אם יש לך עוד שאלות לגביהם...

lirazush2

New member
יצא לי להיות שם לפני כשנה

האוכל היה בינוני מאוד, כמעט ולא אכלנו ממנו. לא יודעת איך היה בקבלת פנים כי הגענו באיחור.
היה בלאגן במקומות הישיבה , זו היתה חתונה יחסית עם הרבה מוזמנים ולא הצלחנו למצוא את המנהל ארוע במשך כ20 דקות. מבחינת עיצוב, שמו לחתן והכלה דברים אחרים ממה שביקשו

flowergirl5

New member
תודה רבה

לטענתם הם החליפו את השף לפניי כשלושה שבועות. אנחנו חושבים לבוא לטעימות ולנסות לבחור מנות שקשה להרוס...

ronitvas

New member
אם נושא האוכל הוא בעייתי

הייתי ממליצה לא לסגור שום דבר ולא לחתום על חוזה לפני שאתם שלמים לגבי הסוגייה.
מניסיון, אני יכולה לומר לך שלפעמים כשאומרים "החלפנו שף" זה יותר אמרה שיווקית.
יוצאים מנקודת הנחה שלא באמת תדעי או תבדקי אם החליפו שף.....
לא אומרת שזה המקרה, אבל הייתי נזהרת יותר.
גם אם מדובר במחיר אטרקטיבי, מדובר בהרבה מאוד כסף!

למעלה