גן הורים ליד ירושלים

גן הורים ליד ירושלים

שלום, אנחנו מקיימים מזה שנה גן הורים במושב בית זית (בואכה ירושלים). בגן שלנו ההורים הם הגננים וכל יום משפחה אחרת מארחת את הילדים. אנחנו ממשיכים שנה נוספת ומחפשים ילדים נוספים בגיל 2.5 – 4 (בספטמבר 2006). הסברים ותמונות מהגן בלינקים המצורפים. אם אתם גרים באזור (בית-זית, מבשרת, מושבים באזור, מערב ירושלים) וזה מענין אותכם – נשמח אם תצרו קשר. נורית ורון 5341394 02 5418452 02

פנינצה

New member
כ"כ אהבתי את הרעיון. יש לכם קשר

לקבוצות כאלה באזורים אחרים בארץ- המרכז?

אמארונה

New member
פנינצה, גם אם אין קבוצות קיימות

תמיד אפשר ליצור קבוצה חדשה ולהביא את הבשורה לאיזור שלך

פנינצה

New member
התחלתי להפיץ את הבשורה ובינתיים

אין התלהבות. לכולן זה נראה מאוד קשה לטפל במס' ילדים

מצער לשמוע + לוחות מודעות

אני יודע שקשה למצוא אנשים לפרויקט כזה. זה מצער שאנשים חושבים שזה קשה לטפל במס' ילדים ובאותו זמן זה טבעי לגמרי בעינהם לשלוח את הילד שלהם למקום שבו מטפלים בהרבה ילדים ... אני מציע לך לפרסם על לוחות מודעות (אמיתיים בשכונה). זה מה שאנחנו עשינו וכך מצאנו את הקבוצה. יש אנשים כאלה. בטוח. צריך איכשהוא למצוא אחד את השני. רון

אני אבדוק ואחזור אליך

יש לי חברים שמנסים לארגן גן הורים ברחובות. זה מענין אותך ? אני אבדוק לגבי גנים נוספים.

פנינצה

New member
רון, תודה מעניין אותי באזור השרון

בכל מקרה לא נראה לי שלשנה הקרובה. בתי רק בת 4 חוד', אלא אם כן יש עוד משפחה או שתיים ואז זה יותר ריאלי

מידע על גני הורים נוספים

חפשתי מידע (בעיקר דרך האתר באופן טבעי) ומצאתי שיש גני הורים פעילים בערבה (ביישוב צוקים) ובכרכור. אני בטוח שיש עוד בארץ, אבל אין לי מושג איך להגיע אליהם. כאן אפשר לקרוא על כל מיני התארגנויות של גני הורים . אולי זה יעזור לך. בהצלחה. רון

גו מעורבות הורים בכפר שבא

שמעתי שיש גן מעורבות הורים בכפר סבא. שלחתי לך במסר את הדוא"ל שלהם.

למעלה