גן הורדים זה על שם הורדוס?
א א י ל ה New member 7/7/07 #2 ברור כי הורדוס היה כזה רבגוני. <ופרדי והעין, מילא לעשות מסיבה ולא להזמין את כל הכיתה, אבל למה להשאיר את כל הקונדומים ככה על הרצפה אחריכם!>
ברור כי הורדוס היה כזה רבגוני. <ופרדי והעין, מילא לעשות מסיבה ולא להזמין את כל הכיתה, אבל למה להשאיר את כל הקונדומים ככה על הרצפה אחריכם!>
ב ביציות עין New member 7/7/07 #6 אני מאד זוגית כמו מספר. כשמתחלקת , אין שארית... נ.ב.- אל תפחדי ! עוד לא חטאתי בנורמליות
י יעלילה2 New member 7/7/07 #8 ואני ממש פרד(ה).. ננסה אבן נייר ומספריים? עווינו שבשמיים חטאנו מחל לנו. איפה שיימוס ופיגולים? : (
P Pigulim New member 7/7/07 #9 אני לא יודע מה להגיד סך הכול הייתי עסוק, ואיך שאני לא פה - ישר כל הביציות החרמניות שעושות עיניים באות! אני חש בקנונייה. אם לא תפצנה אותי מהר (וחזק ורטוב), לא יסור יגוני!
אני לא יודע מה להגיד סך הכול הייתי עסוק, ואיך שאני לא פה - ישר כל הביציות החרמניות שעושות עיניים באות! אני חש בקנונייה. אם לא תפצנה אותי מהר (וחזק ורטוב), לא יסור יגוני!
S shamus New member 7/7/07 #11 מה זה משנה כמה גדול, אם יש גדול יותר? סתם, רק רציתי תשומת לב. שלום, סליחה, להתראות.
ב ביציות עין New member 7/7/07 #19 ../images/Emo79.gifשיימוס ופיגולים גרסא חרא, סאונד זוועה, אבל ככה זה שאין את המקור נשמע כמו טום וג'רי ג'קיל והייד אריק ובנץ ג'רי וסיינפלד. עכשיו אני פה, אני וביצייותיי. תתנהגו יפה. אנחנו עדינות! אייי ואה.... נעים להכיר. ואייי ואההההההההה וגו'
../images/Emo79.gifשיימוס ופיגולים גרסא חרא, סאונד זוועה, אבל ככה זה שאין את המקור נשמע כמו טום וג'רי ג'קיל והייד אריק ובנץ ג'רי וסיינפלד. עכשיו אני פה, אני וביצייותיי. תתנהגו יפה. אנחנו עדינות! אייי ואה.... נעים להכיר. ואייי ואההההההההה וגו'
P Pigulim New member 7/7/07 #22 אולי בגלל זה מחכים עד שאלך כדי להביא את אלה שעושות עיניים - הן רוצות מישהו שמסוגל לסבול את כוכב נולד...
אולי בגלל זה מחכים עד שאלך כדי להביא את אלה שעושות עיניים - הן רוצות מישהו שמסוגל לסבול את כוכב נולד...