גן אנתרופוסופי

זאתי2

New member
גן אנתרופוסופי

האם הילד/ה שלך נמצא/ת בגן כזה? איפה? האם מומלץ? מה בעיקר שונה מגן רגיל והאם ניסית גן רגיל בכלל? אשמח לשמוע, אני מתענינת לגבי שנה הבאה (לא שנשאר הרבה מקום מסתבר.......) , יהיה בן שנתיים ו-3.

באיזה אזור ?

שמעתי (לא מנסיון אישי) הרבה דברים טובים על הגן האנטרופוסופי בכפר הירוק ואני חושבת שיש שם גם המשכיות לבית ספר אנטרופוסופי. שווה בדיקה.

חברה שלי עכשיו רשמה את הבן שלה לגן בהוד השרון

הבנתי שהם עוברים למקום חדש בסביבות אפריל היא מאוד התלהבה מהגן, מהצוות ומהכל והתכנון שלה להכניס אותו כבר בסוף החודש (לא מרוצה מהגן הנוכחי) הבן שלה בן 1.10

מכירות גן טוב בצפון הישן של ת"א?

הגן שלנו לא בטוח ממשיך במיקום הנוכחי בשנה הבאה ואנחנו צריכים לשריין מקומות לגנים אחרים. מחפשת גנים עם גישה אלטרנטיבית לחינוך.

שיר ל 2

New member
../images/Emo207.gif גן פרטי

אחרי שהייתי כל הבוקר בטלפונים ונעניתי שאין מקום!! התקשרתי לגן פרטי שקיבלתי פליירים שלו כל הזמן בדואר ועד עכשיו התעלמתי.. בקיצור - רציתי לשאול לגבי המחיר 1,500 ש"ח בשעות 8-16 ואם רוצים עד 17:00 , תוספת של 150 ש"ח. המחיר נשמע סביר?

לחלוטין

אגב,עדיין מחכים לתמונה

שיר ל 2

New member
כן, הפיגוע אתמול ערער אותי

המשפחה של בעלי גרים שם ולא הצלחנו למצוא את גיסתי, חשבתי שאני הולכת לקבל התקף לב. אבל סוף טוב הכל טוב ברוך ה'. בנוסף, חברה שלי ביאסה אותי ואמרה שהתמונות עושות לי עוול ושאני ממש לא פוטוגנית
ועוד בנוסף, התמונות היחידות שיש לי זה שאני עם הילדים או עם מוטי... מממ... תמונה מהחתונה תתקבל?...

שיר ל 2

New member
אבל לאן לשרשר? ../images/Emo9.gif השרשור גדול וכבר נעלם

האמת שאני סופר מתביישת

memko

New member
למה מתביישת?אנחנו נפרגן, מבטיחה!!!!

תפתחי שירשור חדש, עם המון צבע ופוקוס!!

שיר ל 2

New member
חחח עוד יותר גרוע! כך אני בכלל אמות מבושה!

כל הפוקוס עליי?!? אמאאאאאא

למעלה