גמ"ח שמלות כלה

מוקה11

New member
גמ"ח שמלות כלה

אני מחפשת גמ"ח רציני לשמלות כלה בירושלים. שמלות איכותיות... כאן או במסרים.

מותר לשאול שאלה?

החנויות של שמלות כלות נמצאות בב"ב \ בירושלים נהפכו למוזיאון שאפשר לטייל ולראות את השמלות כלה? אם לא, מדוע את מחפשת גמ"ח שמלות כלה? סליחה על הבורות.

מוקה11

New member
מותר לשאול :)

השאלה אם אני הבנתי אותך... הסיבה שאני מחפשת(לא בשבילי, עדיין) דווקא גמ"ח היא תקציב מוגבל...

מותר לשאול שאלה (ואחרונה)?

מדוע השאלת שמלת כלה לחצי יום עולה הון?? רק בגלל שהחתונה פעם בחיים? זה מה שיש לכם לומר? סליחה על הבורות.

זו שחיתות!

אני, בתור אישה שרוצה להיראות הכי מדהים בחתונה שלה (ותמיד), חושבת שזה פ ש ע להוציא סכומי עתק על שמלה לכמה שעות, 7 בגדים לכל יום מהשבע ברכות, אחד ליום לפני, אחד ליום שאחרי, פאה ליום חול, פאה לשבת (כאילו שבחורה שיש לה תסרוקת קבועה משנה אותה לכבוד שבת). זה לא שאני לא מוציאה הון על אביזרים חיצוניים, ואני לא אלך על פאה שהיא פחות מקאסטם, אבל הבחורות הגזימו לחלוטין!

kiss 18

New member
כמה שאת צודקת ממש ככה, בכלל כל העיניין הזה

שמיסביב לחתונה עולה המון כספים, שמלת כלה,שרוצים שהיא תיהיה הכי יפה בעולם, להיראות הכי מדהיים! ופאות למשל אחותי קנתה 2 פאות כל אחת קרוב ל 1900 דולר (!!) ועוד קונים 2 מינימום... והבגדים ל 7 ברכות, שבת חתן... בגדים לשובבניות.. המון הוצאות!
חוץ מזה כבמה הכנות עושים בשביל ערב אחד... (והכי חשוב בחיים!!) בסוף כזה עובר עובר אומרים, מה??!! השקענו חודשים בשביל ערב אחד שעבר כזה מהר... לחתן כבר אין כזה המווון הוצאות...

מעיל רוn

New member
יש גמחים אמיתיים, שלא רק מתיימרים להיות גמ"ח

והם בהחלט זולים! כמה מאות שקלים- כולל תיקונים שהשמלה תהיה כמו חדשה. (מכירה אישית חברות שלקחו בגמ"ח כזה בב"ב)

למעלה