גמ"ח העברת דירה

גמ"ח העברת דירה

בעקבות מעבר הדירה המתוכנן של חברתנו היקרה המכנה עצמה בשם "הקיו" בא לי רעיון. מה דעתכם שנקים "גמ"ח מעבר דירה". יש כל מיני נושאים בהם ניתן להסתייע בעזרה הדדית כגון: - מציאת דירה או שותף - סיוע ברכב להעברה - סיוע בשיפוץ בסיסי - סיוע בפריטי ריהוט או אפילו ביגוד ( להלל יש מחסן בגדים) וכלי בית לדעתי הדבר חשוב בעיקר למי שמנתק קשר עם משפחתו ולא מקבל סיוע בנושא. מבלי להיות שוביניסט נדמה לי שבכל הקשור לשיפוצים, לנשים קשה יותר. בקיצור, מי מוכן להרים את הכפפה?

G.O.D

New member
גם אני...

במסגרת מיליון וחצי העבודות שעשיתי בחיים שלי.... יש לי 5 שנות ניסיון כשיפוצניק ואיש תחזוקה. אני יכל לסייע בהתקנות של דברים בבניה בצביעה ובכל מה שנוגע לעיצוב פנים. חוצמזה אני גם יכל לסייע בהובלות. אבל... תתאמו איתי מספיק מראש, כי אני גם עסוק... (לפעמים
) G.O.D

הקיו

New member
רעיון מצויין!

אני אמנם לא כ"כ זקוקה לסיוע משום שאין לי מה להעביר (צריכה לרכוש הכל...כמעט), אך מניחה שזה בהחלט יכול לסייע לאחרים! אולם, אני זקוקה כנראה לתמיכה מוראלית... תודה!!

all

New member
מוכן לעזור

יש לי דבל קבינה, קצת כלי-עבודה ואינסוף שלווה. כי מה כבר יכול להיות?????????? 6 מיליארד נמלים קטנות מסתובבות לו בין הרגלים וחושבות "אני בסדר, אני לא בסדר, עשיתי טוב בעיני הקדוש ברוך הוא כשהעברתי את הקש מהקן הזה לקן ההוא, עשיתי לא בסדר כשהעברתי את הקש מהקן הזה לקן ההוא. דחילק תעשו מה שבא לכם העיקר שתהיו מאושרים. רק בשביל זה בראתי אתכם, מתי כבר תבינו!

יש גם לא מעט כלי עבודה כולל חשמליים

זמן יש לי רק בשבתות מצד שני זה חלק ממהות הפורום.... ליאור

ברוריה2

New member
פריטים למסירה

הי, יש אצלי סכו"ם מיותר ובמאי תהיה גם מיטה זוגית עם מזרון למסירה- במצב מעולה. אפשר להשאיר לי מסר בתא. אם לא זה יעבור בכל מקרה להלל.

נת י

New member
גם אני רוצה!

אני אשמח לעזור בכל הדרוש כולל צבע ושיפוצים (לצערי יש לי הרבה נסיון בתחום ,העברתי 12-10 דירות שלי ושל המשפחה)

anat80

New member
גם

אומנם לצערי לא ניחנתי בראיה אומנותית במיוחד, אבל אני יכולה לתרום אוטו, בעיקר בסופ"שים (כי הוא של אבאמא) ועוד כל מיני דברים

רעיון גדול

בני הרעיון של לעזור בהעברת דירה היא גדולה. מנסיון לעבור דירה זה קשה ויותר קשה כשזה לבד. ולפעמים העזרה היא דבר כ"כ פשוט וקל והכי חשוב משתלם! אז בני תודה רבה לך על הרעיון הנפלא.

אם כבר מדברים...

יש לי מזרון זוגי שאני מתה להפטר ממנו. אמנם הוא לא המזרון הכי טוב בעולם, אולי בגלל שישנתי עליו אי-אלו שנים, אבל זה יותר טוב מכלום (למי שצריך) אשמח לתת אותו - אם אתם מכירים מישהו שצריך.
חנה

למעלה