גמר מאכזב ביותר

גמר מאכזב ביותר

עידן קפון ממש התגלה כחולה נפש. מה יש להוסיף אחרי דברים רבים שנכתבו ונאמרו עליו? כשהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי כבר רואים שהבן אדם זקוק לטיפול בדחיפות. פשוט בושה ורחמים. רציתי שנעם יזכה כי באמת מגיע לו אבל אם דן היה זוכה גם לא נורא כי הוא שיחק מצויין והרויח את הניצחון שלו. יגידו מה שיגידו, שהוא תחמן וכו דן מנו בחור חכם ומבריק ואני בטוחה שיהיה לאחד מעורכי הדין המצליחים והטובים ביותר. נעם אדם מקסים, כל התוכנית היתה שווה שנכיר אדם אמיתי ששמו מתאים למידותיו. נועם הרבה יותר מקופסה יפה כמו שאמרו עליו הצבועים כדוגמת ליה. הוא צנוע ולא שחצן כמו אחרים. לגבי האינטילגניה שלו ממש אנשים הצחיקו. הבן אדם שירת ביחידת 669 המובחרת, יחידת חילוץ של חיל האויר. עזבו במה נעם נכשל, אי המתים היה חלק בלתי נפרד מהמשחק. אם אותם נעמה דן ומרינה היו מתמודדים נגדו באי המתים רוב הסיכויים היו עפים כמו האחרים. וגם אם היו מנצחים לא היו שורדים שם. נעמה ומרינה היו בוכות ונכנסות לדיכאון, לדן לא היה בפני מי להשתחצן חח. נעם טור אומנם הפסיד במשחק אבל עבורי, כמו עבור רבים אחרים, הוא השורד האמיתי ובכלל הדבר הכי אמיתי בכל הצביעות והזיוף של "הישרדות". שיהיה לו בהצלחה בהמשך דרכו. נעם אוהבים אותך, העם בחר אותך וקנאים בחרו בנעמה.

מסכים איתך חלקית

מסכים איתך , אבל הסיבות הן אחרות. הגמר איכזב אותי בגלל שהמושבעים לא באו לבחור את השורד האחרון, הם באו להוציא את מרי ליבם. המטרה שלהם היתה לקטר, להעליב, להשפיל, לסגור חשבונות, להתבכיין, לנקום, אבל לא לבחור שורד. אני מאוד מסכים איתך בקשר לעידן קפון - כל מילה מיותרת. מאוד לא מסכים איתך בקשר לנועם. נועם הוא בחור נחמד, אבל מאוד אנמי לתוכנית זאת. איפה הוא ואיפה הכריזמה של דן. אם היו הרבה "נועמים" בסדרה, כולנו היינו נרדמים משעמום. אם היו יותר "דן מנואים" בסדרה, היה יוצא דם ואש ותמרות עשן (יותר ממה שהיה).

RageBot

New member
תגידי, את מוגבלת?

למה אף אחד בעולם הזה לא פאקינג תופס שההתנהגות של מישהו בטלוויזיה לא זהה להתנהגות שלו בחיים האמיתיים? הוא בחר להתנהג ככה שבשביל השואו, פאקינג שיט.

לא מסכים

האנשים הללו היו אחד עם השני 60 יום 24 שעות ביממה. תאמין לי שכל אחד מהם התנהג בסיטואציות השונות בהתאם לאופי שלו. גם קפון שניסה לשחק אותה נחמד ומתחשב בשניה וחצי דן קלט אותו ואפילו חזה במדויק מתי הוא יבוא ללקק לו.

borogon

New member
יש סיכוי למצוא קשר לוגי כלשהו בין אי ההסכמה

שלך למה שאמר RageBot לבין תוכן תגובתך? או שזה לא נחוץ...?

borogon

New member
אין מה לעשות... לא כולם נולדו גם עם שכל

יש כאלה שנולדו רק מכוערים, רעים וקטנוניים. אל תיקח את זה קשה אחי.

שלומי 747

New member
חחח "אילנה מ" ??

טוב אם זה את אז גילינו מה זה ה"מ" הזאת סוף סוף
חחח.. ולתוכן, תאמיני לי שאת לא היחידה. הגמר הזה בהחלט איכזב המון אנשים ואנשים שהיו בהיכל היו ממש מתוסכלים, מאוכזבים ועצבניים על כל מה שקרה. ואני שואל- איפה עוד קרה דבר כזה שאנשים היו מאוכזבים מגמר כלשהו?? לא מכל הכוכבים נולדים למיניהם, נולד לרקוד, המירוץ למיליון, רצים לדירה ועוד ועוד ועוד...הרשימה הארוכה נמשכת, כל גמר של תכנית ריאלטי אחרת בישראל לא הסתיימה באכזבה כמו הישרדות. אבל מה אתם מתפלאים? אחרי כל החרא שהאכילו את הצופים בעונה הראשונה..והשיא היה בגמר. המ..למה אני לא מופתע מזה?

למעלה