גמר כוכב נולד!!

גמר כוכב נולד!!

לא האמנתי שזה יקרה - וזה קרה. דיאנה גלבי ניצחה בתחרות ההזויה הזו, עם מתמודדים הזויים לא פחות, וכאלה שרק אלוהים יודעת איך הגיעו לתוכנית הזו בכלל. טוב, אפתח בזה שאת מרבית המתמודדים אני כלל לא זוכרת כי הם היו כל כך שלויים לאורך העונה, שלא שווה להשקיע אנרגיה בלזכור מישהו שכבר נשכח. אלו שעשו הדים ולא ברור על מה: אור גלעדי. מה זה הדבר הזה? בתור ילד בן 10, אחלה גימיק. אבל מכאן ועד לחמישיה הפותחת, WTF???? נאור אלבז. הבחור פאקינג שר מהאף. לא מבדיל בין ה' לא'. ואתם רוצים להגיד לי שהוא טוב יותר מאבי בן אבו ההורס??? חוץ מזה,יש את שני המוכשרים של העונה, שעליהם אין לי מילה רעה אחת להגיד, ואשמח אפילו לפרגן להם כי הם עשו את העונה כל כך מעניינת - אוהד ודיאנה. כל ביצוע שלהם אגדי. מזל שמוצאים כשרונות כאלה. לגבי עידן, הבחור הרגיש, שצמרר אותי עם "כאב של לוחמים" - הוא טוב, אבל באמת שלא מספיק בשביל לזכות. חוץ מזה אני בטוחה שעוד נשמע עליו. איך שהתחילה התכנית, הייתי חלוקה בדעותיי האם אשמח יותר אם דיאנה תזכה או עם אוהד. הרי ברור שדיאנה תהיה כל כך גדולה, שהיא תצליח any way. אבל אוהד, הבחור הביישן, והבודד. עם הסיפור המרגש על שריטתו האישית, האם יצליח לפרוץ קדימה??? טוב, העיקר שאחד מהפייבוריטים שלי זכו. אני שמחה!!!

שחיתות

אחרי ארוחת הערב הדשנה והמשמינה שהיינו בה אתמול (היה מעולה), אמרת שהיום את בצום. להזכיר לך את הסופלה איתו קינחת? 40 גרם חמאה בכל סופלה, וזה לא כולל את השוקולד. ואת הקוביות של השוקולד הלבן באמצע. אה, ושכחתי את הפיצה, רביולי, אנטי פסטי, סלט, והעוגה השניה. אמרת משהו לגבי שקילה מחר??? לא, כי לא שמעתי טוב. מה רצית, ארוחת צהריים???????????????????????? עד יום שלישי בארוחת בוקר אצל אמא שלי בקפה באילת - צום!!

../images/Emo6.gif

אז ככה זה הולך? האשה בבית מבשלת? מזדהה איתך, רק חשבתי שלא מבשלים היום - רק ירקות

ממש לא מבשלים היום.

היום זה טהרת הירקות. יש לי מספיק עבודה להיום. אני עושה את כל הכביסות שהאישה הזו מספקת לי, ומכינה תיק למחר. יורדות לנופש באילת. איזה כיף.

חוצפה!!!

רק בגלל שאת אשה שולחים אותך למטבח . איפה השיוויון???? אנחנו פאקינג במאה ה21

פאמקי

New member
כשאשה שולחת

אז יש שיוויון. פעם אחת שולחת ופעם השניה
. וזואי, לא הצלחת להתאפק, והתחלת שוב עם המשטר, אה? אך עם הבטחות כל כך נחרצות, התזכורת שלך מובנת
.

pizi33

New member
מותק תנקה את המטבח

אני שומרת על הילד. זה שיוויון? שיא השיווין, לי עפה הכוס מהיד, סימן שאי כבר לא מאופסת. להתעקש לנקות זה להתעקש להיפצע. מחר שהוא יבשל אני אנקה. ובכל זאת אני אומרת בקול רם מעדיפה היא, ושאני אבשל והיא תנקה. אני יותר נהנת לבשל ופחות לנקות.

פאמקי

New member
זואינק'ה

ומה עם נועה?? האשה שמעבר לשירה המגניבה שלה, שמה אותנו בפריים טיים, ששרה על זהותה "אני לא גבר אך גם לא אשה", ושידרה גאווה על מי שהיא? מבחינתי, היא עשתה שם יותר מכולם, על אף שזו רק תחרות שירה.

אני באופן אישי - לא כל כך התלהבתי

מירית לעומתי, אוהבת אותה מאוד. אני חושבת שלא תמיד צריך שתהיה משבצת קהילתית, אם אין מישהו מספיק טוב. ואם שכחתי אותה - זה רק אומר שהיא לא השאירה בי שום חותם. לא נורא!

למעלה