גמר חתימה טובה

bennykoo

New member
גמר חתימה טובה

לכולנו,בין אם צמים או לא... עכשיו סתם תחושה,או שבאמת לנו הפנויים יותר קשה לעבור את החגים מאשר אלה הנמצאים בזוגיות?(בתנאי שהיא גם טובה...)

d a n i e l s 5

New member
"דיכאון החגים"

תופעה מוכרת וידועה.......ותוסיף על זה את המלנכוליה של תחילת הסתיו..... קיבלת מתכון ל"מלנכוליה אהובתי" :) מאמינה שהתופעה הזאת מתחדדת אצל ה"בודדים" כשאתה יושב בבית לבד ואיפושהו עוברת לך המחשבה על אלה שביחד בבתים שממול ...היא מחשבה שיכולה להיות לא נעימה. אפשר לטשטש אותה בעזרת חברים, ספרים טובים, תעסוקה של אתה ואתה. היא קיימת....אבל היא עוברת מיד אחרי החגים !

bennykoo

New member
או קיי,

אם זה דבר מוכר,ומשותף גם לאחרים,אז כבר הוקל במקצת...יום כיפור זה יותר חריף,כי אי אפשר גם לנסוע לאנשהו...

d a n i e l s 5

New member
אבל יום כיפור

הוא יום טוב....לטייל קצת בשכונה, להתערבב בקהילה... לפגוש אנשים שלא ראית מזמן. בעיר שלי זה לטייל על שפת הים. וגם............. להיות ככה בשקט בשקט , עם הספר, עם העיתון, עם הדי.וי.די :) מה שלא תבחר.... העיקר שיעבור שקט ונעים גמר חתימה טובה לך.

יום כיפור

זה היום להיות לבד,עם עצמך בלי הבלה בלה מסביב רק אתה מולך.לחשבונות נפש,לתובנות,לסליחה פנימית. לגבי שאר החגים,מסכימה שבזוגיות(טובה) הרבה יותר קל. בכל מקרה גמר חתימה טובה!

T i g e r R o n

New member
אני למשל

לא פנוי אבל תמיד קשה לי.... יאללה שיגמרו החגים כבררררררררררררררר

התחילו ???????. בניקו שנגמר כיפור

נגמרים החגים... הרי סוכות יוצא שישי שבת ולא זכור לי מתי ישבתי בסוכה בערב החג בכל מקרה גמר חתימה טובה לך ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

התחילו ???????. בניקו שנגמר כיפור

נגמרים החגים... הרי סוכות יוצא שישי שבת ולא זכור לי מתי ישבתי בסוכה בערב החג בכל מקרה גמר חתימה טובה לך ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

T i g e r R o n

New member
אתה בטוח../images/Emo8.gif

חזע"ח

יערית

New member
גם אם לבד

יש מלאי של ספרים שממלא את המקום הריק והשקט, בעבר כל כיפור היתה חגיגה פרטית של סמול טולק לתוך הלילה, קריאה והעברת בלה בלה בלה מלאה באהבה
היום זוכרת את הרגעים האלו ומאחלת שהם ישובו,והם ישובו:)) בינתיים יש כמה ספרים שמאד ישמחו שאסיים אותם. גם טיול שכונתי מועיל בערב.

למעלה