ואני מסכים בכל לב!
נ נעה 124 New member 23/9/07 #20 עבר לי ממש מהר../images/Emo2.gif בדרך כלל ממש קשה לי לצום, אבל השנה זה עבר לי נורא מהר ובקלות.. כל הזמן ניסיתי להעסיק את עצמי (אופניים, ספרים וכו') ולא הרשיתי לעצמי להתקרב למטבח, ששום דבר לא ירעיב אותי
עבר לי ממש מהר../images/Emo2.gif בדרך כלל ממש קשה לי לצום, אבל השנה זה עבר לי נורא מהר ובקלות.. כל הזמן ניסיתי להעסיק את עצמי (אופניים, ספרים וכו') ולא הרשיתי לעצמי להתקרב למטבח, ששום דבר לא ירעיב אותי
L LEEkm New member 23/9/07 #21 התרסקתי מהאופניים../images/Emo10.gif לא צמתי, אבל בשבת בצהריים יצאתי רק להביא משהו לחברה שלי וכמובן שהייתי חייבת להיות סופר מוכשרת וליפול. כואב לי
התרסקתי מהאופניים../images/Emo10.gif לא צמתי, אבל בשבת בצהריים יצאתי רק להביא משהו לחברה שלי וכמובן שהייתי חייבת להיות סופר מוכשרת וליפול. כואב לי
L LEEkm New member 24/9/07 #31 חצוף!!!../images/Emo2.gif אתה יודע שיש לי פרוטקציות וככה אתה צוחק עליי? אתה מסתבך פה
E eden83 New member 24/9/07 #30 עבר די בסדר... איך היה הצום?לא היה ממש קשה אבל האחים שלי לא צמים כי הם קטנים עוד והם כל הזמן הם גירו אותי עם הדוריטוס והמקופלת איך העברתם?ניצחתי את אמא שלי בדמקה וטאקי עבר לכם מהר \לאט?מהר מאוד
עבר די בסדר... איך היה הצום?לא היה ממש קשה אבל האחים שלי לא צמים כי הם קטנים עוד והם כל הזמן הם גירו אותי עם הדוריטוס והמקופלת איך העברתם?ניצחתי את אמא שלי בדמקה וטאקי עבר לכם מהר \לאט?מהר מאוד