גמר ה SMSים הגדול....

NFish

New member
גמר ה SMSים הגדול....

שמתם לב שהמנחה כל הזמן חוזר ואמר שתפקידם של הצושבעים הוא לקבוע מי *יעלה לגמר*, ולא כמו בגרסא האמריקאית השפויה - מי יזכה?? ליה היום הבהירה את זה בצורה הכי חדה, המושבעים בסך הכל יקבעו מי יהיה מועמד לזכייה, מי היו השניים או שלושה פיינליסטים. את הזוכה האמיתי יבחרו הצופים בבית... ב SMSים כמובן... על הדרך הם גם אלו שיממנו לו את הפרס בשביל ההפקה... זה פשוט מוציא הרבה מהעוקץ שבמשחק, וזו התערבות דוחה של ההפקה במרדף נואש אחרי הרייטינג... מה אתם אומרים??

motorix

New member
וזה גם אומר

שדן יזכה.. ולא משנה כמה SMSים נועם יקבל (וזה בטוח יותר מדן)

idanoosh17

New member
העצומה

נגד גמר הSMS. שונה מכל העצומות נגד התערבות ההפקה כי הגמר יהיה בשידור חיי ועוד אפשר לשנות את הכול!!! תחתמו פה!

../images/Emo6.gif היי, מה קורה?

כן, אני מנסה. לא יודעת כמה זה יעזור, אבל מנסים.

האמת? כבר אין לי מושג

ליה - בטוח הייתי רוצה לראות (אבל לא נראה שזה יקרה). נועם - רציתי, אבל הוא כ"כ הרבה זמן באי המתים הזה, שזה כבר לא פייר לשאר. אז אני כבר לא יודעת.

אביבוש23

New member
נועם בטוח יהיה בגמר!

האמת היא שאני מאמרת על דן,נעמה,ונועם למרות שאני הייתי רוצה את יעל,נועם,ודן

NFish

New member
אל תהיה תמים,

זה לא באמת יעזור, ההפקה צעשה הכל בשביל הרייטינג הכי גבוה שהיה אי פעם לערוץ. וכבר אמרנו, מישהו צריך לממן את הפרס הגדול...

EyeSeeYou

New member
למה מוציא את העוקץ?

אתם כל הזמן בוכים שההפקה מתערבת ואז כשנותנים לכם הזדמנות לבחור בעצמכם בלי קשר להפקה...פתאום גם זה לא בסדר? הם אגב עוד לא אמרו שזו תהיה בחירה בסמסים... אבל אם כן זה דווקא מגניב תוכלו לבחור את מי שבאמת מתאים לדעתכם בלי לחשוד שההפקה מתערבת שוב (אלא אם אתם ממש חדורי קונספירציות וחושבים שגם פה יזייפו לכם..ואז הגיע הזמן לקחת כמה כדורים נגד חרדות)

כי אז זה כבר לא השרדות!!

אז זה הופך למבחן פופולריות שאין לו שום קשר עם המציאות, אנחנו רואים חלקיק קטן של מה שבאמת הולך על האי, או מה שההפקה רוצה שנראה, וזה לא פייר. כל הרעיון של השרדות, זה לשרוד לא רק את האלמנטים של הטבע והסביבה, זה גם לשרוד מבחינה חברתית. לקחת מסורת של 16 עונות ולהחריב ולעוות. לא היה לי שום בעיה עם זה - אם היו נותנים לסדרה שם אחר, ואז מצידי שימציאו חוקים חדשים, המעצבן שהם מתיימרים להיות "השרדות" ובין זה לבין תוכנית המקורית אין שום קשר.

NFish

New member
כל הקטע זה שבסוף, אתה חייב לשחק

בלי לפגוע יותר מידי באנשים איתך, מה שלא פשוט בכלל, ורק אותם אנשים, אלו ששיחקו איתך וראו אותך כל הזמן ולא רק איך שההפקה רוצה שיראו אותך, הם אלו שיכולים להעניק לך את הפרס הגדול...

Paranoid Eyes

New member
מי שלא מכיר את הפורמט המקורי, לא מבין

כל הקטע שיש מושבעים.. שחייך וזכייתך תלויים בהם. זה כל העניין! בגלל זה, אנשים חושבים פעמיים לפני שהם מעיפים אנשים, לפני שהם בוגדים באנשים, כי הם יודעים שהם עלולים לחזור בתור מושבעים ולהתנקם בהם! זה כל הקטע! מה גם שזו בגידה איומה בכל הפורמט המקורי. זה לא אמיתי. כמו שאמרו פה מעליי.. SMSים זה כבר לא הישרדות, זה פשוט תחרות פופולריות. בושה וחרפה.

Y036

New member
מה שאנחנו רואים, זה לא מה שהשורדים רואים,

או מה שחבר המושבעים ראה לפני שהיה חבר המושבעים

למעלה