טוב עכשיו סיימתי לצפות במשחק ב-VOD
אני אתן כמובן את דעתי על הקבוצה שלי
אין לי מושג אם ירושלים מספיק טובה ליורוליג,אבל לליגה(וגם ליורוקאפ) היא טובה ועוד איך, לדעתי היא אפילו השתפרה מהעונה הקודמת.
כולם דאגו לגבי שני הזרים שימלאו את החורים של דאנקן ופרחוסקי. לטעמי,לפחות על פי טורניר וינר,מדובר בזרים לא פחות טובים ופרמטרים מסויימים גם יותר.
אני אתחיל עם טוני גפני שהוא אבו-שיחוק. אם להשוות אותו לדאנקן,אז אמנם אין לו את הכח המתפרץ ואת הקליעה שלו, אבל הוא כן שחקן הגנה מעולה,מה שהיה כל כך חסר לירושלים בעונה הקודמת. זה שחקן שפשוט אי אפשר לעבור אותו! לא פחות אינטיליגנט מרנדל,וגם קלעי טוב יותר ממנו.
הגבוה השני הוא ג'וזף ג'ונס. כמו שאמרתי אחרי המשחק הראשון כבר,כשכולם קטלו אותו,מדובר בבאד אס אמיתי מתחת לסל. בהחלט מתאים להתמודד מול הגבוהים של אירופה והליגה הזאת קטנה עליו. תוסיפו לזה משחק הגנה טוב, וקיבלתם ביחד עם גפני חתיכת צבע.
ליאור אליהו-כתבתי כבר במשחק הראשון שהוא עושה הכל נכון,אבל צריך לשפר את הקליעה,אז כנראה שהוא קורא פה בפורום והוא שיפר את הקליעה,למרות שעדיין היו לו יותר מדי החטאות מרגיזות,בעיקר בדקות מכריעות.
הלפרין-כהרגלו התחיל לעשות במכנסיים בדקות המכריעות
קיצ'ן-לא זוכר גארד שלוקח כל כך הרבה ריבאונדים. ברגע שיש לך אחד כזה שבא לעזור לגבוהים שבעצם ריבאונדרים טובים לא פלא שאתה שולט לחלוטין בריבאונד התקפה. זה מבחינתי המפתח המרכזי של ירושלים העונה. חשבנו שהמפתח המרכזי יהיה המשחק המהיר,אבל מסתבר שכשירושלים עומדת מול קו אחורי טוב כמו של מכבי פתאום המהירות נעלמת,אז לא הייתי בונה על זה,אולי נגד נס ציונה אבל בטח לא ביורוליג.
בר טימור-המון הייפ על שום כלום