גמר גביע וינר

DRORIKO8

New member
טוב עכשיו סיימתי לצפות במשחק ב-VOD

אני אתן כמובן את דעתי על הקבוצה שלי
אין לי מושג אם ירושלים מספיק טובה ליורוליג,אבל לליגה(וגם ליורוקאפ) היא טובה ועוד איך, לדעתי היא אפילו השתפרה מהעונה הקודמת.
כולם דאגו לגבי שני הזרים שימלאו את החורים של דאנקן ופרחוסקי. לטעמי,לפחות על פי טורניר וינר,מדובר בזרים לא פחות טובים ופרמטרים מסויימים גם יותר.
אני אתחיל עם טוני גפני שהוא אבו-שיחוק. אם להשוות אותו לדאנקן,אז אמנם אין לו את הכח המתפרץ ואת הקליעה שלו, אבל הוא כן שחקן הגנה מעולה,מה שהיה כל כך חסר לירושלים בעונה הקודמת. זה שחקן שפשוט אי אפשר לעבור אותו! לא פחות אינטיליגנט מרנדל,וגם קלעי טוב יותר ממנו.
הגבוה השני הוא ג'וזף ג'ונס. כמו שאמרתי אחרי המשחק הראשון כבר,כשכולם קטלו אותו,מדובר בבאד אס אמיתי מתחת לסל. בהחלט מתאים להתמודד מול הגבוהים של אירופה והליגה הזאת קטנה עליו. תוסיפו לזה משחק הגנה טוב, וקיבלתם ביחד עם גפני חתיכת צבע.

ליאור אליהו-כתבתי כבר במשחק הראשון שהוא עושה הכל נכון,אבל צריך לשפר את הקליעה,אז כנראה שהוא קורא פה בפורום והוא שיפר את הקליעה,למרות שעדיין היו לו יותר מדי החטאות מרגיזות,בעיקר בדקות מכריעות.
הלפרין-כהרגלו התחיל לעשות במכנסיים בדקות המכריעות
קיצ'ן-לא זוכר גארד שלוקח כל כך הרבה ריבאונדים. ברגע שיש לך אחד כזה שבא לעזור לגבוהים שבעצם ריבאונדרים טובים לא פלא שאתה שולט לחלוטין בריבאונד התקפה. זה מבחינתי המפתח המרכזי של ירושלים העונה. חשבנו שהמפתח המרכזי יהיה המשחק המהיר,אבל מסתבר שכשירושלים עומדת מול קו אחורי טוב כמו של מכבי פתאום המהירות נעלמת,אז לא הייתי בונה על זה,אולי נגד נס ציונה אבל בטח לא ביורוליג.

בר טימור-המון הייפ על שום כלום

סלים וארזה

New member
מנהל
היה משחק עם אווירה של פלייאוף
כולה קדם עונה, אבל איזו יריבות וכמה אמוציות, זה בהחלט פתיח טוב לליגה.
על פי הדיווחים היו כ-8500 אוהדים. ירושלים משוועת להצלחה ספורטיבית ואני מקווה שקבוצת הכדורסל החדשה תנקז את הנושא הזה. כי לי כבר נמאס מביטויי הגזענות שאופפים את קבוצת הכדורגל.
&nbsp
על פי הסגל ירושלים נבנתה טוב מאוד לעומק אם כי נראה לי שפציעה של גרין ויש לירושלים בעיה. להבדיל מחיפה שהיתה תלוייה בדונטה סמית' לגמרי, כאן פרנקו לא פוחד לשחק בלעדיו חלק נכבד מהמשחק.
&nbsp
במכבי ת"א רואים שאין חיבור בין השחקנים. פארגו מאלתר, לא ממש מפעילים את הגבוהים ובלי דווין סמית' ובריאן רנדל ההגנה של ת"א לא נראית טוב.
&nbsp
בקיצור שתי הקבוצות יכולות לצאת מרוצות מהמשחק וגם הכדורסל הישראלי כי האולם החדש נראה סבבה לגמרי. ביחד עם יד אליהו יש בישראל כרגע שני אולמות שמתאימים לסטנדרט של היורוליג.

DRORIKO8

New member
גרין אמנם חשוב בתור שחקן ספסל

אבל גם בלעדיו יש לנו עומק בציר, כאשר גפני בליגה יכול לשחק גם 5. המצב של מכבי בעמדה הזאת הרבה יותר קטסטרופלי. לפי איך שזה נראה עד שסופו יחזור,ואלוהים יודע מתי הוא יחזור, טיוס הולך לשחק 40 דקות 2 משחקים בשבוע,ומספיק שהוא יפצע(ועם עומס כזה הוא יפצע) מי יחליף אותו? ג'ייק כהן? בן אלטיט?

לדעתי גם לא היה צריך לשחרר את ג'יימס,גם אם סופו היה כשיר, כבר שמכבי שיחררה אותו אמרתי שהיא תצטער על זה

סלים וארזה

New member
מנהל
אני חושב שמאריץ' לא שחקן גרוע כל כך
הוא לא אמור להיות פלופ כמו אסטבן באטיסטה או זה שהחלף את שרמדיני (שכחתי את שמו כרגע).

Saladin

New member
באטיסטה היה יעיל למדי בעונה שהיה במכבי.

זה שהחליף את שרמדיני זה פלאניניץ'.

סלים וארזה

New member
מנהל
באטיסטה התחיל טוב
אני זוכר שבהתחלה ההטעיות שלו תחת הסל היו נראות לי מוכרות, ואז נזכרתי בצ'ורה. אבל בהמשך הוא פשוט נחלש והפך לשחקן ספסל וגם היו משחקים בהם נכנס לכ-5 דקות. כנראה שהוא סוג של וואן טריק פוני ואם מצנזרים את זה, אז הוא הופך לאבן ריחיים.

למעלה