גמני קניתי כרטיס!!!

ליטול B

New member
אני לא אומרת... למה שתצא לפני?!../images/Emo9.gif

אבל אני יכולה להגיד שאני הולכת ל27.3 אבל לא יודעת מזה כי אם אני יגיד לך מתי אני הולכת כאילו שעה אתה תצא לפני ואז תתפוס לי את המקום קדימה אז אני שומרת על זכות השתיקה!!

LeRanch

New member
וואי וואי איזה פרנואידית..

יהיה מקום לכווווווווווווווולם! לא סתם יש 5000 אנשים בהופעה.. אז יש כאלה שיהיו יותר מקדימה וכאלה יותר מאחורה.. לא ביג דיל! ואת תמיד יכולה לשקר

ליטול B

New member
../images/Emo6.gif חח לא פרנויאידית אבל מה אני

לא מאלה שישנו שמה אבל אני מאלה שיקדימו קצת אולי קצת הרבה
וחוץ אם את מגיעה מוקדם לא יודעת 4 נגיד אז יש סיכוי שתעמדי שורה ראשונה לא!?

חחחחח

למה נראלך שאם את הולכת לישון שם גמאני אעשה זאת? את יודעת, אני לומד ויש לי חיים לפני קלי...

ליטול B

New member
לא אמרתי שאני הולכת לישון

חוץ אני הולכת ללמוד עושה מבחן ואז הולכת קודם כל להסתובב בתל אביב ואז נלך למרכז הירידים!! לא אמרתי שאני אשן שם

LeRanch

New member
וגם אתה לא משרשר ../images/Emo4.gif

יוצאים להופעה מבחינת תאריך או שעה? תאריך - 27.3 שעה - 4 בצהריים ולשרשר! יש מספיק מקומות לשרשר אליהם!

סופי 777

New member
אמ..אני קניתי ל-26 בשעה 7 וחצי

אז אני גרה במקח של שעה וחצי לת"א...אז אני ייצא בערך ב-4
זה כדיי לתפוס מקומות טובים

אני יוצא בשלוש

וב27 ומה אני ורצה להיות שורה ראשונה, מאחורה לא אראה כלום.. יש אנשים שיושנים שם. נראלי.

אנשים לא יושנים,

אנשים ישנים
וכדאי לבוא ממש מוקדם אם רוצים מקום טוב.. אני הייתי באה בשעה 12 לפחות.

LeRanch

New member
אין שורות למה לא מבינים?

פשוט כולם עומדים.. אין שורות!!

limors2

Well-known member
זהו אני מתלבטת מתי../images/Emo4.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אני באה מי-ם, ואני מנסה לחשוב כמה שעות לפני זה לבוא.... להופעה השנייה אין לי בעיה של כמה מוקדם לבוא כי אני באה עם אחותי, אבל לראשונה אני באה עם מישהי שלוידת כמה שעות היא תרצה לחכות בחוץ

TheMoonLight

New member
אל תגזימו לא ב3! נצל"ש..

מישו יודע אם קלי יהודייה? ובקשר למתי לבוא להופעה, אני חושבת שאני אבוא ב4.. גם ככה לא פותחים את השער עד אז.. אז מה הקטע?

ליטול B

New member
קלי.. חחחחחח יהודיה חחחחחחח

יש לה צלב על היד!! חח יהודייה זה היה מצחיק!! אני לא מבינה אנשים מתכננים לישון שמה אני לא מבינה את הלחץ יאאא איזה מפחידים אתם!!

מה פתאום?!?!

קלי לא יהודייה היא רבע יווניה רבע אירית ורבע גרמניה חוץ מזה יש לה קעקוע של צלב על המפרק של היד...

למעלה