גמני חדשה !

תולו

New member
גמני חדשה ! ../images/Emo124.gif

הי, זהו, עכשיו אני פה, זה מקומי החדש, מעבר חלק מפורום ה"לקראת". אני קצת בלחץ, בעיקר בגלל חוסר ידע ואשמח אם תוכלו לענות לי קצת על שאלות: 1. 13 חודש לנסיונות, אתמול נאמר לי שהחודש תהיה הזרעה וזריקה אחת בפריים prime (כוריגון) + איקקלומין 100 + הזרעה + השבחה - לא קצת מוקדם ? (חודש שעבר היתי רק עם איקק). 2. מה זה אומר כוריגון ? האם זה אכן זריקה בבטן ? הרופא אמר שתהיה השבחה - מה זה ? איך עושים את זה ? 3. עשינו את כל הבדיקות הראשונות - הכל תקין אצל שנינו. יש פה עוד מישהי במצב שלי ? כלומר, עוברת טיפולים מפאת פוריות מסיבה לא ידועה ? תודה וסליחה על מתקפת השאלות. ההודעות הבאות יהיו הרבה יותר רגועות

mayarut

New member
לא מכניסים כאן אורחות להרבה זמן!

תולו יקרה, את זריקת הכוריגון מקבלים בטוסיק! לגבי כל ייתר השאלות יש אתר של בי"ח אסותא שמסביר את הכל באופן מיקצועי מרופאים מומחים מומלץ להכנס: WWW.IVFISRAEL.CO.IL בהצלחה, מאי

talib3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אנסה לענות על שאלותייך בקצרה: כוריגון זהו הורמון דמוי LH המשרה ביוץ, הכוריגון ניתן בזריקה לשריר , כלומר לישבן,הביוץ מתרחש כ-36 שעות לאחר ההזרקה. הכוריגון ניתן בדר"כ יום לפני ההזרעה. הזרעה +השבחה- ביום ההזרעה בן זוגך מוסר זרע במעבדה, הזרע עובר השבחה, כלומר הפרדה של הזרעים התקינים מנוזל הזרע ומזרעים אשר אינם תקינים,שטיפתם והעברתם לנוזל בעל נפח נמוך על מנת למנוע פליטתם מחוץ לרחם.בקיצור מה שמתקבל זה נוזל ורוד. ההזרעה מתבצעת על "כסא המלכות", במהלכה מזריקים את הזרע לרחם על ידי מזרק שבקצהו צינורית דקיקה. תהליך אשר אורך מספר דקות, לאחר מכן נשארים לנוח 10 דק' וזה הכול. באמת לא נורא! הכי חשוב

iris2210

New member
מס' תשובות

ברוכה הבאה. אני מקווה מאוד שלא תשהי פה הרבה זמן. עברתי גם טיפולים של הזרעות+איקקלומין + זריקות כוריגון. זריקות כוריגון קיבלתי בישבן ואחרי יום- יומיים היינו נקראים להזרעה. מתחילים את הטיפולים להזרעות. בקשר להשבחה - בעלך צריך לתת בבוקר זרע באותו יום שנקבעת ההזרעה. נותנים אותו במעבדה מחכים בערך שעתיים עד שהזרע עובר צינטרפוגה. ואז מזריקים את הזרע לרחם. אני מאחלת לך המון בהצלחה
בטיפולים.

סנונית 1

New member
היי תולו ../images/Emo24.gif

גם אני מתחילה הזרקות , השבחה והזרעה מיום חמישי אלא אם כן לא יאשרו לי בקופה כי רק היום שמעתי שאני צריכה לפתוח תיק פוריות וצריך לקבל אישור אם אני לא מקבלת מחר אישור סניף מכבי בסכנה גדולה.

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה אחותי! ../images/Emo140.gif

הזריקה היא לא בבטן אלא בטוסיק ולא כואבת בכלל, רק דקירה קטנטנה. אל תדאגי. הזרעה עוד לא עשיתי, גם אני בדרך והבטיחו לי שזה שום דבר...

annabel1

New member
תולו ואפרסקה..

קודם כל אני מאחלת לכם בהצלחה שלא תישארו פה הרבה זמן.. אני כבר לקראת ההזרעה השניה..וכל מה שאני יכולה להגיד לכן שהזרעות זה ממש לא סיפור..זה כמו בדיקת גיניקולוג שאחרי זה את נשארת לנוח 10 דקות ואחר כך ממשיכה כרגיל את המשך היום... הזריקות זה כמו כל הטיפולים וכל אחת מגיבה אליהם אחרת.. רק רציתי להרגיע ולהגיד שהשד לא כזה נורא.. בהצלחה

מעין26

New member
היי תולו

גם אני קיבלתי חודש שעבר כוריגון וזה זריקה קטנה בטוסיק ולא כואב. החודש גם אני אמורה לעבור הזרעה והבטיחו לי פה שזה ממש לא נורא. ולגבי ההשבחה זה פשוט בוחרים את הזרעונים המוצלחים ביותר ואותם מזריקים לך.מחזיקה לך אצבעות ושיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא ממש ברור לי מה ההיסטוריה של הטיפולים שלכם, לכן קשה לקבוע עם ההזרעה נעשתה מוקדם מידי. בכולופן, הכוריגון מוזרק לשריר- לרוב לישבן וזאת דקירה וזהו. מטרתו לגרום להבשלת הביצית ולפקיעת הזקיק- כלומר לביוץ. על הזרעות תוכלי לקרוא כאן. בהצלחה נועם

תולו

New member
../images/Emo51.gif, ואם הבנתי נכון

ביום הזריקה אין צורך בבעלול ? זה לא בא ביחד, הזריקה + ההזרעה + ההשבחה ? אם זה כך זה מעולה. ושוב תודה.

נועם@בת

New member
תלוי בגישה של הרופא

לא תמיד זריקת הכוריגון הולכת עם ההזרעה, אבל יש אפשרות כזאת, לכן חשוב לשאול את הרופא מראש מה הלו"ז שלו. בהצלחה נועם

למעלה