גמני הייתי במלון...

גמני הייתי במלון...

גמני הייתי במלון וראיתי את חואן השווה הזה בחדר האוכל!!!....(חחח אתי נשמתי משלומך??) קיצר זה היה אחד הרגעים הכי כייפים...כל כך התלהבנו....ומקווה שייצא לי שוב לראות אותווווו

נכון אבל...

זלגות הדמעות מעצמן... אבל תודי שזה היה רגע מדהים שפתאום גילנו שזה הוא שיושב ואוכל שם....

Etiiiiiiiii17

New member
סליחה אני ושני ראינו לפניי כולם חחח

אנחנו פשוט לא רצינו לקרוא לכם והיא אמרה שזה לא הם אבל אח"כ בדיוק שבאתן הוא ישב שם... הבאתם מזל אפשר להגידד...! אמאא היה מושלםםםם

כן....

הם ישבו כולם בחדר אוכל פרטי.... וכריס מורנה קלטה אותנו וגם עשתה לנו הרבה שלום...אבל היא לא מעניינת... עמדנו שם עד שחואן ישים לב שאנחנו שם...אבל כשהוא עמד ללכת רגע הוא קלט ..חזר עשה שלום ונשיקות...והתיישב שוב...

מלי 13

New member
../images/Emo34.gifנ"ש-תמונות חדשות של אאוחה

לאא

פשוט אתמול אחרי ההופעה הלכנו למלון.....חיכינו שם כמה זמן ואז ראינו אותם מגיעים ב 4 מכוניות והם נכנסו למלוןןן...היו שם מלא מעריצים וכולם צעקו להם....ואחרי רבע שעה פתאום קלטנו אותם יושבים בחדר אוכל וחואן השווה ישב ליד החלון אז היינו שם איזה 15 וכולם צעקו...ופתאום איכשהו הוא הסתכל...קם ועשה שלום ונשיקות.... מזה התלהבנווווווו גם מחר אנחנו הולכות למלון בסביבות 4 וחצי בצהריים....כי אחרי ההופעה שלהם ב 3 הם חוזרים למלון..אז גם מחר נראה אותם...כלום מוזמנים!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיף לךךךךךך! ווווווווווווווווווווווווווואף אני גרה בירושלים איזה חראאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיף לךךךךךך! ווווווווווווווווווווווווווואף אני גרה בירושלים איזה חראאאאאאאאאאאאא,אם הייתי גרה בת"א הייתי שורצת במלוןןן!

למעלה