גמני גמני!

Silly LoveSong

New member
גמני גמני! ../images/Emo3.gif

גם אני לצערי הפסקתי עם תרגול החלומות הצלולים. אני מתגעגעת לתקופה שבה תירגלתי את הנושא.. אבל אז הגעתי לכיתה יב' וזנחתי את הכל... "לפעמים" (פעם בכמה חודשים...) יש לי חלום צלול באופן בלתי מכוון, על סמך בדיקת המציאות היחידה שהייתי אי פעם עושה ושתמיד עבדה (להסתכל בשעון הדיגיטלי שבחדר שלי). כמובן שכמו תמיד, כשאני מגלה שאני נמצאת בחלום, עוברות כמה שניות והכל מתחיל להתערב ולהתשטש ואני מתעוררת. לצערי הרב כמה שלא ניסיתי (בתקופה שתירגלתי) - לא הצלחתי לעצור את התהליך ובכל חלום צלול אני מתעוררת מס' שניות לאחר ההבנה שזה חלום (ניסיתי גם שיטות שהמליצו לי כאן בפורום אבל זה לא עזר). יש לי כל כך הרבה חלומות נהדרים ומעניינים, אני קצת מתאכזבת שזנחתי את יומן החלומות... ניחא, אולי אם אשוב לכתוב בפורום אז החשק יחזור ואכריח את עצמי לחזור ליומן.
תודה על ההזמנה לשוב לכאן.

silverhawk

New member
אז זה בדיוק הזמן לחזור לעניינים!

סביר להניח שההתעוררות המהירה נובעת מהתרגשות. הדבר החשוב ביותר בעת קבלת מודעות בחלום הוא שמירה על רוגע וביצוע מיידי של בדיקת מציאות ושל השיטות להגברת הצלילות. את תראי את ההשפעה.
נשח לסייע לך להפיק את המקסימום מעולם החצלולים.

Silly LoveSong

New member
בהחלט התרגשות ../images/Emo9.gif

בפעם הראשונות שחוויתי חצלולים ממש דפק לי הלב ומאוד התרגשתי. ניסיתי שיטות להגברת צלילות.. ניסיתי גם פקודות קוליות וציווי, מה לא צעקתי
- "להישאר!!! להישאאאאאררר!!!!!!!!" "אני בחלום צלול!!!! לא לצאת! לא לצאאאאאאאת! לא! לאאאאאאאאאאאאאאאא! שיט."
האמת היא שבחצלול האחרון שלי לפני איזה שבועיים שלא היה מתוכנן (כאמור הפסקתי עם העיניין) לא ממש התרגשתי. אבל בכל זאת יצאתי ממנו בתוך שניות.

c12chen12

New member
ברוך שובך ../images/Emo140.gif

גם אני בדיוק כמוך, מאז שהתחלתי י"ב הפסקתי עם החלומות צלולים אבל עכשיו קיבלתי חשק ממש חזק לחזור, אני אעשה הכל כדי לחזור לחלום לפחות חלום צלול אחד בשבוע כמו פעם. ואם הפעם אני אעשה גם יומן חלומות אני מקווה שיהיה יותר טוב. בכל אופן שיהיה בהצלחה ותהני. חן

למעלה