גמלי יש שאלות

אתינקוש

New member
גמלי יש שאלות

כמו שנאמר "הדבר החשוב ביותר הוא לא להפסיק לשאול" (איינשטיין, מאגר קלישאות פרטי בשם אנשים חשובים) ולשאלה הראשונה: איזה ספרים אתה מחזיק אצלך שם? הלכתי לישון. מקווה שגמת תישן מתישהו הלילה. אם לא, אני מצפה לרשימה מסודרת של הספרים שברשותך שם עד מחר בבוקר. חלומות פז.

אז ככה..

בד"כ אני מחזיק חת"ת, מקראות גדולות ו`בשורות טובות`. הבעיה היא שחתת ומקראות נשארו בטעות בבית, וחבר שכח את בשורות טובות ליד עמדה קרוב לזרעית (כן.. ליד הפיגוע שארע לפני כשבוע).. כך שארגנתי כאן חומש וסידור מאחד המוצבים וזהו..

ועל אותו עיקרון.. גימלי יש שאלה

אילו שני ספרים (יודעת מה? בשבילך שלושה.. תגידי להם שאת מכירה אותי.. עד כמה שמישהו מכיר אותי,אמביכלל..) היית לוקחת לאי בודד? ואקדים : ספרים בסגנון "ספר הבישולים לאי בודד" או "המדריך השלם ליצירת יאכטה מאוויר וקצת חול" אזלו מהחנויות והמו"ל ברח לגואטמלה עילית.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifתעשו הפסקת שק"ם,

אחת טורטית ופחית קולה קוקה, בשלוש ש"ח. תשמע טובי אל תעשה לנו בעיות עם השייט יאכטה, זה מסוכן לשוט באוויר והחול...היה אחד עכשיו הוא איננו קראו אותו איקראס, הוא ערבב חול ואוויר קצת שמש, הדביק את כל החומרים עם דונג, ונפל גם הוא על המדריך שהיה שלם, ולמצער המדריך התפרק לחתיכות, וגם המערבב צנח נפל ושבר את העצמות... ותעשה לי טובה אישים תפסיק עם הספרים של בישולים באי בודד, פשוט תקח איתך לאי, בודדת, מנגל, מדליק פחמים, סיכים, חכה עם הציוד מלח ופלפל שחור.וזהו... שלא תתקשר מהאי ותתחיל בשאלות כגון:כמה זה קורט? היכן הכורכום? הבזיליקום? השום והפלפל...

אתינקוש

New member
../images/Emo45.gif

אני אמשיך עם הפרצוף הרציני והכבד שלי, ואת תקלילי את האוירה וגם תצנני קצת ת'התלהבות שלו.

אתינקוש

New member
זה היה חסר שם. ../images/Emo8.gif

כושר ההבעה שלי לא משו. לפעמים אני צריכה להיעזר בסמלים.

אתינקוש

New member
על אותו עיקרון?

ילד, נכון שלא היית אף פעם בבני עקיבא? נכון??? (אה, גמני לא הייתי. אבל לנו היה "אירגון" במקום, וגם שם נשאלנו את השאלה הזו לפחות פעם בשנה)

למעלה