גמישות..

sylphide

New member
גמישות..../images/Emo53.gif

איך אתם עובדים על גמישות? כי אני לא ממש גמישה.... אני עובדת על זה, למרות שיכול להיות שלא מספיק,... יש לכם רעיונות איך להתגמש קצת יותר?

גמישות.......

אני לא כל כך מבינה בזה אז תקנו אותי אם אני טועה לדעתי על גמישות צריך לעבוד קשה והרבה זה גם לא בא לך אחרי יום אם כל יום תעשי תרגילי גמישות ובאמת תעבדי ותשקיעי אז ברור שתיהיה גמישה יותר זה קצת כואב אבל אם תעבדי על זה כל פעם יכאב לך פחות חוץ מזה אולי את לא רואה שיפור ....

ויש אנשים שקל להם יותר עם גמישות ..

ויש אנשים שקשה להם עם זה "רקדנית בדם" צודקת צריך לעבוד על זה קשה ! שום דבר לא בא בקלות ! בהצלחה

Mr GK

New member
אני מניח שהעבודה הטובה...

היא ביצוע מתיחות באופן קבוע. בהצלחה

י ר ד נ י

New member
גמישות

מתיחות מתיחות מתיחות! שבי בבית תעשי שיעורים בפיסוק תשכבי על המיטה תראי סרט תעשי קצת הנפות ברגליים.. תמתחי אותן קדימה והצדה כמו שעושים בסטודיו.. אין פה פטנטים זה הכל עבודה קשה.. זה נכון שיש אנשים שהם יותר גמישים ופחות גמישים אבל גם הבנאדם הכי תא גמיש בעולם כמה חודשים של עבודה קשה יראה תוצאות ואת בטח לא כזאת הא?..

אוקי:

קודם כל כמו שכולם אמרו מתיחות, אבל תעשי אותם כשאת מחוממת, זאת אומרת אחרי פעילות אירובית קצרה... אחרי שחייה או ריצה של ק"מ... ככה הרבה יותר קל לעבוד ומתגמשים הרבה יותר. ראיתי אצל אחד מהקבוצה שלי שבחודשיים הוא התגמש פלאים, עשה שפגט, אבל צריך לעבוד קשה!

למעלה