גמישות יתר.

dsxzfsdafdsaf32

New member
גמישות יתר.

שלום, אני סובל מכאבי פרקים וגב, (ברכים, כתפיים, ירכיים..) הכל נגרם מגמישות יתר (סביר להניח, לא נמצא סיבה אחרת) הכאב מגביל אותי, ועושה אותי עצלן, ובנוסף ישנה תשישות נוראה שלפעמים תוקפת אותי.. תלוי, לפעמים היא מופיעה ולפעמים היא נעלמת. אני בן 19וחצי, לא הייתי אף פעם ביעוץ פסיכולוגי, היתה תקופה שהייתי בדיכאון, התגברתי על זה, עכשיו רק שכואב לי ויש לי התקפים של כאב גם קשה לי להתמודד נפשית עם זה.. מתי שפחות כואב ואני לא מוטרד מהכאב אני בנאדם שמח מצחיק ואנרגטי :) 1 מכיוון שלא טופלתי אצל ראומטולוג, האם לדעתך אני צריך לגשת לראמוטולוג כדי לשלול פיברומיאלגיה? 2 חוץ מפזיוטרפיה, משככי כאבים, ומגני ברכיים (ושינוי לאורך חיים יותר מתון) יש עוד טיפול? מאוד מתסכל לסבול וחוסר יכולת לעזור לעצמך. תודה רבה ד"ר

שוגי77

New member
גמישות יתר

שלום לך אני רושמת לך אולי כדי לעודד אותך מעט כי גם אני סובלת מכאבי פרקים וגב כי יש לי לופוס וגם אני סובלת בדיוק כמוך מגמישות יתר אפילו הרופאים אבחנו זו וכשאני יושבת בצורה מוזרה כולם מרימים גבה ועוד יש לי ביד אחת קשת יותר מ180 מעלות אני גם בגילך וגם היה לי תקופה של דכאון ושלחו אותי לפסיכולוגית אבל לא הסכמתי ללכת עד שזה עבר לבד אבל כשכואב לי קשה לי להתמודד ואני נורא מתוסכלת כי אני לא יודעת איך לעזור לעצמי. אני ישמח להיות עמך בקשר ולדעת איך אתה מתמודד אבל אל תתיאש בסוף יהיה טוב . בהצלחה רבה

גמישות יתר

בהחלט כדאי לשלול את האפשרות של פיברומיאלגיה ולו רק על מנת לאשר את האבחנה ולשקול טיפול בהתאם

למעלה