גמירה

Bushkape1

New member
גמירה

כמה שאלות בקשר לגמירה: 1.מה הזמן הממוצע שלוקח לגבר לגמור במיטה (החל מרגע החדירה)? 2.מה כמות הזרע, מתוך "מלאי מלא" באחוזים, שנפלט בגמירה? 3.מה זמן המנוחה הממוצע בין גמירה לגמירה של גבר במיטה? נשמע מדעי משהו אבל זה מה יש...

../images/Emo140.gifבבקשה

1. (שעון) 2.
3.
(שעון)
(שעון)
נראה מדעי משהו אבל זה מה יש ........

שאלות שתיים ושלוש:

2. הפליטה היא בעיקר נוזלי ערמונית. ריכוז הזרע בפליטה נמוך מאד (חצי אחוז אם אני לא טועה). הרוב נפלט בפליטה ראשונה, הפליטות הבאות באותו יום דלות בזרעונים בכמה סדרי גודל (אבל לא לסמוך על זה במניעת הריון, להריון מספיק אחד). 3. מאד משתנה ואישי. הייתי עם בחור שלא ירד לו הזין בין גמירה לגמירה. כלומר מהר מאד הוא התאושש. שאלה אחד: תלוי בהמון גורמים (האם הוא מנסה להתאפק, כמה הוא מגורה וכמה זמן לא גמר, עייפות וכו'...

Bushkape1

New member
קודם כל

תודה רבה שענית לעניין בניגוד לאחרים. אולי בכל זאת את יכולה לתת טווח דקות ממוצע, שלוקח לגבר לגמור מרגע החדירה?

זמן גמירה גברי

גבר החודר לאישה יכול לשפוך בזמנים שונים ומשתנים . בחור בן 18-28 חרמן ומגורה שנע למעלה ולמטה והאישה גם היא מנענעת באקט הראשון ישפוך מהר מאד . אם הוא מנוסה והוא באקט שני ובת הזוג לא זזה והוא סתם מונח בתוכה יכולת השפיכה דורשת זמן ארוך וכך דוגמאות לרוב

petrovna

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה...

"טווח דקות ממוצע" לדבר כזה... זה יכול להיות תוך דקה אם הגבר מאד מגורה+לא גמר מזמן+לא עייף+לא שתה אלכוהול וזה יכול להיות גם תוך שעה אם למשל הוא מתאפק או מנסה שיטות חדשות של הטנטרה....

למעלה