גמירה

מ199

New member
גמירה

אני בת 23 , אני פעילה מינית ב6 שנים האחרונות, מאוד מחוברת למיניות שלי. אני מאוננת כמעט מאז שאני זוכרת את עצמי (למרות שבהתחלה לא הבנתי שזה מה שאני עושה, התודעה התחילה סביבות גיל 12-13 אבל זה לא גרם לי להפסיק.)
גדלתי בבית ללא עקבות, תמיד הייתי חופשיה מהבחינה הזו.
היו לי מספר פרטנרים בחיי, חלקם בני זוג, חלקם יזיזים.
ופה מגיעה האבל, אני לא גומרת. תמיד כשאני אומרת את זה לגברים הם נורא מופתעים (במיוחד לאור הפתיחות המינית שלי) ואז הם אומרים שכולם עשו משהו לא בסדר והם, אותו אחד, יעשה הכל נכון ויגמיר אותי.
אני יודעת שזה לא תפקידו של שום גבר, שזה ביני לבין עצמי ואני צריכה ללמוד את זה לבד...אבל איכשהוא זה לא קורה.
כשאני עם עצמי עם רוקט פוקט היו פעמים (לא רבות), שאני מגיעה למקום שאני מרגישה שאני "כמעט שם" ואז מתחילות התכווציות שמזיזות אותי מהמקום ומקשות אלי "לחזור אליו", ואני סוג של מפספסת את הרגע. (עם אצבעות זה לא מרגיש מספיק טוב ואני רחוקה מגמירה שנות אור, דווקא כשגבר עושה לי ביד זה מרגיש טוב יותר)
האמת שבני הזוג שלי לא הו מאוד "מחוייבים" לגמירה שלי, מכיוון שבתחילת הקשר אני מסבירה שזה בסדר (כדי לא לגרום לחץ על להגמיר אותי, כי אני מאוד נהנת בכל מקרה, וזה לא נעים כשנכנס הלחץ הזה של גמרת? גמרת? תגמרי! וכו'...) אז הם מתרגלים לזה שאני לא גומרת וזה סבבה...
אני מכירה את הסטטסטיקות שיש נשים שלא גומרות בכלל, ורוב הנשים גומרות דגדגנית וכו'. אבל אני פשוט יודעת שאני מסוגלת לגמור (דגדגנית) ופשוט לא הגעתי למתכון הנכון.
אז אשמח לקבל עצות מבנות הפורום :)

איזה יופי שאת פה...

היי:)
דבר ראשון, למה אם את נהנת שגברים עושים לך ביד אז את לא מנסהמללכת לכיוון הזה. דבר שני, למה האופציות לאוננות הן רק אצבעות או רוקט פוקט? אני יודעת על עצמי שכמוך, התחלתימלאונן בגיל מאוד מוקדם, סתם כי זה היה כיף לי.. ובגיל מאוחר יותר הבנתי שזה קשור במין וגם אני לא הפסקתי.. להפך, רק עיניין אותי לנסות עוד דברים ולבדוק. אז התחלתי עם הברז במקלחת, ידידה הטוב של המאוננת המתחילה.. ואז אחרי כמה שנים התחלתי גם עם האצבעות ואז הפסקתי לגמור.. התרגלתי ככ לזרם של המים שהאצבעות פשוט לא עשו תעבודה. אז החלטתי להפסיק עם המים..ואז אחרי תקופת התנזרות בדקתי שוב את עיניין האצבעות וזה עבד כמו קסם וחזרתי לגמור כמ שהייתי ואפילו יותר טוב, כי היה לי חופש תמרון עם האצבעות וכו.. דבר שלישי, בעיה של קושי בגמירה לפעמים היא שיכלית בלבד, וזה קורה לפעמים לבחורות שהן פריק קונטרול שלא מצליחות לנטרל את זה במיטה או להפך שלהן, לבחורות שממש לא בטוחות בעצמן ואפילו לא אוהבות את איך שהן ניראות. ולכן כל מהלך הסקס דבר כזה או אחר מטריד את המוח באובססיביות וזה מרחיק את האורגזמה. יש משו שאולי את פשוט צריכה לשחרר שם, איזה פלאג שצריך להרים כדי שתתחילי להיכנס לזה.. כי כשאני עושה ביד ונכנסת לזה, גם אם אני זזה רגע אני יכולה לחזור ולהמשיך עד שאני מקבלת את מבוקשי ;)

ואני שמחה שאת כתבת את זה פה משום שאני און ואוף עם מישי שגם הצהירה שהיא לא גומרת ברגע שנכנסנו למיטה..... אולי אלמד איך לסדר את זה:)

תנסי לשלב את הרוקט עם חדירה למשל זה יכול לעזור

גם ירידה עם אצבעות אמורה להיות הרבה יותר מענגת.
בשורה התחתונה אבל את באמת מכירה את עצמך הכי טוב, וצריכה להבין מה הכי טוב לך ולנסות כדי למצוא.

יש שתי גישות-

1. לעבור את המחסום כשאת לבד ואין עליך לחץ מעוד בן אדם.
המלצה שלי: לאונן עם הרוקט או ויברטור אחר (לדעתי עדיף כשאת על הבטן כדי שיהיה לחץ גם מהקונטרה של המיטה או הכרית) ולהמשיך למרות ההתכווצויות ש"מזיזות אותך". כשזה מתחיל לעשות נשימות עמוקות שמשחררות את האנרגיה הזו (אם את לבד בבית אז גם קולות עוזרים) ולדמיין את האנרגיה שאת מרגישה מרוכזת שם מתפזרת למעלה ולמטה בגוף כמו גלים. כמו שזורקים אבן לתוך שלולית מים. להמשיך ולא להפסיק!
&nbsp
2. לעבור את המחסום עם פרטנר סבלני שיש לך איתו ביטחון והוא גם יודע מה הוא עושה (מניסיון שלי זה רק עם גברים בסביבות גיל 30).
אפשר אפילו לסכם שהוא קושר אותך ולא נותן לך לעצור אותו בשלב ה"זה יותר מידי". ממליצה לשלב אצבעות בכוס ובתחת ולשון על הדגדגן (כמו שהמליץ "שולט בך בכבוד"). וכמובן את הנשימות והדימויים מקודם.
&nbsp
לפעמים זה מרגיש מוזר בהתחלה, אבל אחרי מספר פעמים לומדים את הטריק והאורגזמות רק מתחזקות!

Sharoman

New member
אם אני זוכר נכון כבר ביקרת פה בעבר

והעלת את אותה הבעיה, ואם חזר לכאן שוב אני מבין שהיא עדיין לא נפתרה...

אז כמו שכבר אמרו לך יש יותר מדרך אחת להגיע לאורגזמה וקרוב לוודאי תאלצי לנסות כמה וכמה דרכים לפני שתגלי מה הן הדרכים הנכונות עבורך.
אני אתחיל ואומר שאת אמנם טוענת שאת מאוד מחוברת למיניות שלך אבל הנסיון שלך באוננות לא מאוד מגוון, והציפיה שלך מבני זוגך לא גבוהה מספיק.
לגבי אוננות אני בטוח שחברות הפורום יוכלו לענות לך טוב יותר משאי פעם אוכל (שימי לב לתשובה של מיצי על הלחץ שמפעילים על הבטן ע"י הנחת כרית (או אפילו 2 אם הן קטנות מספיק) מתחת לבטן בזמן שאת שוכבת על המיטה.
חוץ מזה, מנסיון שלי הגירוי יכול להיות חזק יותר (בהרבה) עם לא מתמקדים רק בדגדגן אלא מוסיפים גם חדירה לכוס או לתחת גדי להגביר את הלחץ שנוצר באיזור וככה, בדרך כלל, הגמירה חזקה ומהירה יותר.

לגבי השותפים שלך, שוב כמו שמיצי אמרה, מדובר באנשים בעלי נסיון וסבלנות מעטים מידי מכדי להשקיע מה שצריך במשך הזמן שצריך, ולרוב עם הגיל באמת באים הנסיון, הידע, היכולת, הסבלנות וההקשבה לגוף שלך, לגירויים שאליהם את יותר רגישה ולזמן שיכול לקחת לך להרגיש מספיק בנח עם עצמך ועם בן זוגך ע"מ לגמור.
אבל הגיל של בני זוגך כלל לא אמור להוות תירוץ, ומצד שני אני לא מייעץ לך לפנות לגברים מבוגרים (או בוגרים) יותר.
האשמה באמת נופלת עליך, כי לא משנה כמה גאון בן זוגך בתחום העינוג הנשי הוא לעולם לא יצליח לספק אותך מבלי הכוונה מצידך ובמיוחד לא כשאת מוותרת לו ולעצמך מהר כל כך.
אין לי ספק שזה יכול להיות מתסכל ומתיש לשני הצדדים לנסות להשקיע כל מה שיש להם בנסיונות כושלים להביא אותך לאורגזמה שוב ושוב, אבל אם לא תנסי לא תצליחי.
את אומרת שאת נהנת יותר מהגירוי (המנטלי) שמגיע ממגע של גבר משאת נהנת מהמגע של עצמך, ובמקביל נהנת (גם אם את לא גומרת) מהרוקט פוקט שלך.
קודם כל ניתן לשלב רוקט פוקט עם האצבעות, או הלשון של בן זוגך, ולהגביר את הגירוי השכלי יחד עם הגירוי הפיזי.
ניתן (אפילו מאוד מומלץ) להפעיל לחץ על הבטן התחתונה בזמן החדרת האצבעות ולגרות גם את נקודת הג'י.
ומצד שני ייתכן שהרוקט פוקט שלך הוא למעשה מוצר זול ובעל איכול ירודה יחסית ולכן לא מספיק כדי להביא אותך על סיפוקך.
אם תרשמי פה דגם ושנת קניה אני בטוח שתוכלי לקבל כמה חוות דעת והמלצות חמות בעד או נגד.
בקיצור, אני ממליץ לך כן ליידע את בני זוגך על תופעה, אבל לא לוותר לא לעצמך ולא לבני זוגך שללא ספק נהנים מהסיפוק העצמי שלהם אבל היו נהנים הרבה יותר לו היו (סוףסוף) זוכים לראות ולהרגיש אותך גומרת בקולי קולות עד שהשכנים היו באים מעבר לכביש כדי לבדוק מי זאת הבחורה המסכנה שעוברת עינוי אכזרי כל כך שגורם לה להשמיע קולות כאלה.
לסיום אני מצרף קצת חומר עיוני שעשוי מאוד לעזור לך וממליץ בחום לעבור על הכל.

http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...57&MessageId=152978188&PageNumber=2&Archive=0
http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=174092784#174093985
http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...57&MessageId=151868944&PageNumber=1&Archive=0
http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...57&MessageId=153081987&PageNumber=1&Archive=0
http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...57&MessageId=137925751&PageNumber=2&Archive=0
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=733&MessageId=36166825

לפעמים בשביל ללמוד צריך מישהו שיודע "ללמד"

אבל כן, בסופו של יום זה די שלך עם עצמך.

למעלה